自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

星期五夜晚,有人生日,問過美麗華要五百幾,貴左小小,仲有咩好介紹

別墅

原帖由 chilleylok 於 09-4-28 14:40 發表
星期五夜晚,有人生日,問過美麗華要五百幾,貴左小小,仲有咩好介紹

如果要500幾我會去都會海逸,都幾正的 !不過現在真的有好多酒店都有PROMOTION好平 ! 

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好似唔係好多野食咁喎,去過一次,仲有咩好介紹thx
原帖由 happyla 於 09-4-28 14:56 發表

如果要500幾我會去都會海逸,都幾正的 !不過現在真的有好多酒店都有PROMOTION好平 ! 

大宅

都會海逸

lovely Jo Jo

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大宅

todai都幾好 3xx 有龍蝦 唔係太多野食 但價錢ok open rice 仲有9折coupon download 我上星期唔知 miss 左9折

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢到冇乜人,係日本放題,刺身好得,樣樣都正,係衰在冇甜品

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13979

大宅

原帖由 chilleylok 於 09-4-28 14:40 發表

Novotel Hong Kong Hotel in Wan Chai, HK$288, many many seafood, pizza, waffles, Cantonese noodles, Chinese food, Italian food, Indian food, Slipper lobster (I love it ^-^, I never seen this in other hotels honestly, delicious!), ice-cream, chocolate fountain......( my kinds love chocolate fountain much!!!)

公爵府

thx咁多位

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 chilleylok 於 09-4-29 23:30 發表
thx咁多位

皇家太平洋都唔錯, 地方雖小, 但唔嘈, openrice好似有7or75折coupon download

琥珀宮

美麗華係咪Yamm?$500都覺得抵,服務、地方、食物質素,絕對值得。

首頁

尾頁

跳至