婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

你以為我地係傻的?

著數就攞到盡,有咩事就縮埋,你當我地係笨蛋呀?

你以後有咩事都唔好再搵我老公。最好唔好再響我面前出現。因為我-睇-你-唔-起

還有99我都想同你講,有咩事你應該搵你另外果個仔,佢攞左你咁多著數,佢係應該負責你D野。唔該你唔好再搵我老公,我地冇野欠你。
laughin' to keep from cryin'

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知係咪每個家族都會有d咁既人
我姑9都係成日搵我老公笨....有著數又唔見佢分d比我地
總之佢搵親我地一定無好野....好似返黎屋企law債咁....冤孽

別墅

伯爵府

唔好想, 直接做.
:;pppp: :;pppp:

大宅

唉, 我唔知係未每家都有一個蠢人, 但我老公屋企同樣有一個衰人專羅著數, 難得我6299又陪佢顛, 仲覺得佢最孝順

大宅

因為D人成日覺得自己人唔好意思推呀麻, 有D人真係唔識SAY NO架, 陰公!但又蠢在佢唔識諗人地唔係當你自己人呢, 發溫!所以做人無論對邊個都好, 千萬唔好做對唔住自己又比人搵笨既事

大宅

我都想直接鬧佢呀。不過一鬧開肯定反檯反面炒大鑊。

佢兩公婆又唔係搵得少,肯定多過我同老公。成日有錢買貴野,咁都重要昆老人家棺材本,正常人點做得出呀?

平日著數攞到盡,要佢俾錢既就叫人夾,要人地俾錢既就無關佢事。
laughin' to keep from cryin'

首頁

尾頁

跳至