0-6個月

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身用優合the one, 但泵極都無乜奶,催乳師建議我轉spectra S2, 有jm用過嗎?真的好好用? (因價錢唔算平,已經未試過,仲1516中)

大宅

Lovehopefaith 發表於 19-3-24 10:40
本身用優合the one, 但泵極都無乜奶,催乳師建議我轉spectra S2, 有jm用過嗎?真的好好用? (因價錢唔算平 ...

我果部上年年尾買 因為我係窮媽媽 用左一個月倒冇用啦 好新淨 係Gmarket買 兩腳 (個盒冇keep到)全部配件齊 你有興趣我$600賣比你 另外有個
Medela 和諧式手動奶泵 有盒 全部配件齊 可以免費比埋你

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

點解我覺得唔關泵奶器事?個人認為,無催乳師咁專業

男爵府

我用s2, 本來買咗個medela freestyle, 喺醫院期間用慣咗s2, 出院番屋企medela pump 唔出奶,於是拿拿林買咗部s2,跟住就好順利,直到放完假番工,我攞番部medela freestyle試,點知一用就pump 到,用用下覺得medela 都唔錯,配件質量好好多。

我部s2係fb 買,平好多,你search 下

大宅

sizzlers 發表於 19-3-24 11:35
我用s2, 本來買咗個medela freestyle, 喺醫院期間用慣咗s2, 出院番屋企medela pump 唔出奶,於是拿拿林買咗 ...

我同你一樣,買左部Medela freestyle , 係醫院用S2 就買左S2用,我而家無泵奶了,有興趣可以pm 我,部S2 同freestyle 用了一個月,好新淨。

首頁

尾頁

跳至