自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

如題,老公一直想買,我嫌大部,同埋唔知開左究竟仲可唔可以開窗?老公有鼻敏感,話好似用左舒服d(公司有)

複式洋房

唔洗

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

無關窗

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我無關窗的,因係比阿仔用,所以只放係佢床頭附近。

子爵府

要開,我家個部是樂聲, 之前問過代理話要開少少.

tsung    發表於 19-3-26 22:27

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

有開窗,亞女鼻敏感,放係床頭,佢話好d

複式洋房

edunpx 發表於 19-3-26 22:12
有開窗,亞女鼻敏感,放係床頭,佢話好d

咩牌子

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

可以開小小,開太大怕抽唔切

侯爵府

怪獸青BB 發表於 19-3-26 21:38
如題,老公一直想買,我嫌大部,同埋唔知開左究竟仲可唔可以開窗?老公有鼻敏感,話好似用左舒服d(公司有)
...

我閂窗用喎,乜要開窗咩??

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

怪獸青BB 發表於 19-3-26 21:38
...

要閂窗,我問過代理。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

陪月勳章

都要照開窗, 最近換左部Sharp, 有活性炭過濾網, 好過部Pan記, Pan記呢部買左都係4年左右, 個filter可用10年, 但最近其中一塊成塊碎晒, 真係未試過.....呢個filter都唔平架..... 可能我24小時開唔停, 未夠10年已經頂唔順 XDDD

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 ying821223 的帖子

水晶宮

ninachu 發表於 19-3-28 15:04
我閂窗用喎,乜要開窗咩??
me 2
hahahaha

複式洋房

edunpx 發表於 19-3-28 15:33
回覆 ying821223 的帖子

thx

edunpx    發表於 19-3-28 22:34

首頁