潮流時尚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

收到SA offer K25 Gold 外縫 ghw , take 唔take 好?這個offer 難有嗎?
本身想要粉紅tone K25 ,或者黑金K25 ,但等極都冇,Gold colour 之前完全冇諗過,這個色難唔難襯?隻色會好成熟嗎?我30歲左右,take offer or 繼續等?麻煩JM 們比些意見我

(下圖係網上借圖)

girlgirl1981    發表於 19-6-23 13:41

大宅

你本身有gold colour BKC嗎?如果無我覺得一定要take

伯爵府

回覆樓主:

gold 配外縫好靚,我會take offer

wcpcelia    發表於 19-3-28 08:39

男爵府

回覆 Appleboss 的帖子

take offer

大宅

heysiri 發表於 19-3-27 14:29
你本身有gold colour BKC嗎?如果無我覺得一定要take

冇呀,我D手袋基本上係藍,黑,紫,粉紅,就係未試過呢個色

大宅

conniemar 發表於 19-3-27 14:34
gold 配外縫好靚,我會take offer

其實佢中哂我想要的size , 外縫,金扣,只係糾結係個顏色度

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Appleboss 發表於 19-3-27 14:01
收到SA offer K25 Gold 外縫 ghw , take 唔take 好?這個offer 難有嗎?
本身想要粉紅tone K25 ,或者黑金K2 ...

For me, I ll take.

wcpcelia    發表於 19-3-27 14:51

男爵府

畀面勳章

我麻麻gold colour,不過K襯呢隻色同外縫好靚,我會要,反而B係呢隻色我會唔要
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

侯爵府

Gold 我自己覺得有d 成熟,k25 sellier 就perfect, 睇你鐘唔鐘意隻色

大宅

tiramisu_hk 發表於 19-3-27 14:49
我麻麻gold colour,不過K襯呢隻色同外縫好靚,我會要,反而B係呢隻色我會唔要
...

本身就係覺得B襯Gold 麻麻,出街見人有點成熟,但K 外縫gold 又冇乜見過人揹想像唔到係點呀

公爵府

鐘意先take

伯爵府

如果之前唔係特別為咗個黑色b/k spend咗 太多,我覺得你可以take 個offer

我本來同SA request 想要黑色玫瑰金扣B25,上個禮拜喺Paris 攞咗個黑金B30, 所以我啱啱都SA講轉咗gold Epsom B or K(我喺倫敦見過一個gold Epsom b真身都幾靚)

大宅

我同你差不多年紀 我自己暫時未喜好gold color~
都覺得成熟咗啲。
我覺得個袋唔平
如果你唔係好鍾意...
就等等...

公爵府

牛年勳章

繼續等

大宅

magpik 發表於 19-3-27 14:44
For me, I ll take.

X 2. It is a perfect combination for me.

男爵府

畀面勳章

Appleboss 發表於 19-3-27 14:55
本身就係覺得B襯Gold 麻麻,出街見人有點成熟,但K 外縫gold 又冇乜見過人揹想像唔到係點呀
...

以前我like B 多過K,係見過1個女人孭之後就改觀左,佢當時1件貼身tee襯條牛仔褲,孭個黑K外縫好靚好型之後開始留意K,覺得外縫K好靚,gold色其他袋款我麻麻,但gold色K襯起金扣好靚,如果係銀扣就大打折扣我就唔會要!

大宅

gzilla 發表於 19-3-27 15:02
如果之前唔係特別為咗個黑色b/k spend咗 太多,我覺得你可以take 個offer

我本來同SA request 想要黑色玫 ...

我一直都係first choice 黑金,但我SA又冇暗示要我買多D,我有問佢spending 多D係咪快D出到,佢話唔關事,只係話未有貨,可以等,但真係唔知要等到幾時呀

大宅

我覺得Gold好靚啊,好襯 不過如果不是你心目中想要的,就要堅持

子爵府

hashtag影視迷勳章

Appleboss 發表於 19-3-27 14:37
冇呀,我D手袋基本上係藍,黑,紫,粉紅,就係未試過呢個色

你咪有粉紅囉?
唔太肯定是否鍾意金就唔好要。等黑!

首頁
12345...9

尾頁

跳至