自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問邊隻長者手提電話好用呢? 最好易用,鈴聲夠大。
因要幫老人家換手提,有沒有推介?

謝謝!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

No.Three 發表於 19-4-8 03:07

去領域睇,衛訊個 d 無老人家用摺機賣,我媽兩部都係去領域買
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

上個月去荃灣南豐那些舖買了一部,$499

wcpcelia    發表於 19-4-8 12:04

男爵府

LumLumMami 發表於 19-4-8 10:12
上個月去荃灣南豐那些舖買了一部,$499

易用嗎?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

以前M字頭STER................好

子爵府

No.Three 發表於 19-4-8 13:56
易用嗎?

佢地話易用,唯keypad 的字係銀白色,比較難睇清楚

子爵府

LumLumMami 發表於 19-4-8 14:20
佢地話易用,唯keypad 的字係銀白色,比較難睇清楚

那些店有其他儿款機,但主要係內地牌子及2G 機,所以揀三星,起碼無咁驚個電池會爆炸

禁止訪問

男爵府

senchacha 發表於 19-4-8 14:26
要試過,搵部大大部先得

係呀!

其實已試了一兩部, 但都唔係好得!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

而家摺機,好多都係2G,電訊公司都唔提供服務

首頁

尾頁

跳至