夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

當你發現結婚時的婚介原來是C6前妻帶過的,你們會如何?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係呀? 如果當時無錢買, 都唔帶呢對!!!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

2woodylucy 發表於 19-4-13 23:37

我未試過
可唔可以結婚週年叫佢買過對? 真心我會介意
月光很美麗☺

翡翠宮

2019新春慶豚圓

佢好慳架?

別墅

咁都得

複式洋房

我覺得一D都唔尊重我們的婚姻

複式洋房

Nancy20090615 發表於 19-4-13 23:41
佢好慳架?

佢專業人士搵好多一個月

翡翠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

咁慳
你買過另一對咪得囉

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢點同你解釋? 環保呀?

別墅

佢係唔係仲掛住前妻你要攪清楚,已分開仍保留婚介仲要畀你戴。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

係咪名店牌子?

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
willbealright 發表於 19-4-13 23:59
係咪名店牌子?

專業人士揾好多又點呀樓主?連結婚介子都慳錢叫佢早抖啦?揾得多吾代表佢肯洗在你身上?請問你打算點呢?

複式洋房

cy101 發表於 19-4-13 23:56
佢點同你解釋? 環保呀?

唔想再問佢,一定炒大獲

複式洋房

stella^^ 發表於 19-4-14 00:09
專業人士揾好多又點呀樓主?連結婚介子都慳錢叫佢早抖啦?揾得多吾代表佢肯洗在你身上?請問你打算點呢?
...

讚成呀!搵得多並唔代表會比得多你,有時仲衰過一般打工仔

複式洋房

willbealright 發表於 19-4-13 23:59
係咪名店牌子?

卡X亞

大宅

2019新春慶豚圓

2woodylucy 發表於 19-4-14 00:11
讚成呀!搵得多並唔代表會比得多你,有時仲衰過一般打工仔

佢咁算爆咁dog叔?請三思婚後都冇啖好食!

複式洋房

點解俾你發現?佢講你知?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

生日、聖誕、記念日叫佢買笫二隻俾你啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

2woodylucy 發表於 19-4-13 23:37

想知佢點解釋?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 2woodylucy 的帖子

你點發現?會唔會只係同款?如果你肯定,不如扮遺失左,叫佢買過另一隻

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊