夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我發現老公原來有叫鷄習慣,其實這是2年前事發現,但因有小朋友所以選擇原諒,但發現原來唔容易,而且好辛苦,因每月天都疑神疑鬼,他會再去嗎?而且一想到自己咁辛苦為個家,自己身邊冇任何積蓄(自己有返工),但他就比錢人,我個心就好痛,所以好想離婚,但一念個小朋友,又唔舍得。所以每日就系度掙扎。
想請問大家可以教下我如果做嗎?
我其實真系唔明,為什麼老公會去叫鷄呢?鷄一個公厠,那為什麼咁喜歡用,但又會介意自己老婆是否處女。到底男人是喜歡公厠或私厠?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

叫雞真係好污糟,替你惡頂

男爵府

喜鵲 發表於 19-4-14 09:17
我發現老公原來有叫鷄習慣,其實這是2年前事發現,但因有小朋友所以選擇原諒,但發現原來唔容易,而且好辛 ...

當然對太太/婚姻不忠, 是不對的.

但先問你們的性生活雙方愉快嗎? 平衡得到嗎? 對方沒投訴過嗎? 男人的性需要每個人都不同, 差距亦都會大, 需求多的可以好大的.

妳肯定先生只是這兩年叫雞? 以我身邊的人, 一般不嬲都玩開, 婚後會繼續. 如果婚前沒有, 那就很大機會太太突然不能滿足他, 或有冷戰, 令他需要外求解決和發洩....但不會一時一刻的....
解鈴還需繫鈴人, 妳最好跟他溝通, 如果他真的想改, 要得到妳的信任, 他要跟隨要求來爭取妳的信任. 妳會看得出他是否真的用心改, 如果誠意滿分, 就當新相識的另一人, 把以前的抹去, 我覺得他在這期間要努力得到妳的信任同時, 你們都嘗試做回以前拍拖或新的互動/投入戀愛的安排, 這才令大家全新去更愛對方.

如果亦是平平無期, 妳仍是覺得他欠妳而不開心, 大家互動不到, 就很易會有下一次. 如果對方肯努力爭取妳的信心, 大家都要同時努力重新開始, 試半年看看感情有沒有進展..

男爵府

喜鵲 發表於 19-4-14 09:17
我發現老公原來有叫鷄習慣,其實這是2年前事發現,但因有小朋友所以選擇原諒,但發現原來唔容易,而且好辛 ...

申利, 結婚19年從沒出軌, 亦覺得叫雞錢用給太太/小朋友身上更開心, 當然要大家互動珍惜, 表現老逢, 就會唔like...

我都會覺叫雞污嘈, 因為好的大姑娘, 係要排隊輪候的(聽朋友講).... 而且我比較完美主義者, 唔係隻隻都咁靚, 除左衫可能同老婆做好過啦....
不過勝在新鮮, 發洩, 集郵吧....., 其實成熟的男人, 不會介意太太不是處女, 只考慮大家配不配合, 有沒有愛.

但如果按按下摩, 同骨妹做亦係好易的, 所以我都唔好按摩, 費事有舖癮, 越按要求越高...

上次比老婆係九龍城捉我陪佢按摩, 我都拒絕唔想, 最後半拖半就按了. 我仲叫佢唔好係出面按, 一齊入來房比人按, 我係全身除晒比個女人按的, 只穿紙內褲...... 佢又好安心, 話我唔識嘆 真係不知天高地厚....

男爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-4-14 10:07
申利, 結婚19年從沒出軌, 亦覺得叫雞錢用給太太/小朋友身上更開心, 當然要大家互動珍惜, 表現老逢, 就會唔 ...

按摩係會按上癮的~不論男女都會

大宅

2019新春慶豚圓

mingmama 發表於 19-4-14 10:31

每個人既容忍量度不同?我係一次都不能容忍再見都不用說。

男爵府

mingmama 發表於 19-4-14 10:31

想問女人會否只穿紙底褲, 紙背芯按摩, 同時又會否叫男按摩師按?

見AV 個D 唔知真定假....?

如果真, 我都要學翻門手藝做下兼職, 賣藝不賣身了.... 不過會揀客

男爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-4-14 11:35
想問女人會否只穿紙底褲, 紙背芯按摩, 同時又會否叫男按摩師按?

我未試過按摩吖~係我有幾個朋友會去~仲話上晒癮~成日都要去~佢哋係上深圳按摩的

男爵府

2019新春慶豚圓

stella^^ 發表於 19-4-14 10:55
每個人既容忍量度不同?我係一次都不能容忍再見都不用說。

我諗按摩都有正經嘅~即係有啲所謂邪骨嗰啲就擺明主要是出火啦

男爵府

2019新春慶豚圓

我同老公無論係香港定大陸按都係換店舖提供的衫褲,唔會除晒按嫁,你係咪推油吖?
我未試過比男技師按,但諗諗下,以前老公試過話我受到力(未結婚前),不如搵個男按,佢話聽講會舒服d,而家諗番,會有男人會叫另一半搵男技師?你會嗎?

男爵府

2019新春慶豚圓

mingmama 發表於 19-4-14 11:56
我未試過按摩吖~係我有幾個朋友會去~仲話上晒癮~成日都要去~佢哋係上深圳按摩的
...

其實按中穴位,係超舒服,講得難聽,有時舒服到真係會想牙牙咁叫

男爵府

2019新春慶豚圓

jwy2 發表於 19-4-14 15:02
其實按中穴位,係超舒服,講得難聽,有時舒服到真係會想牙牙咁叫
...

係吖~我啲朋友都係咁講~話舒服到不自覺要呻吟

男爵府

2019新春慶豚圓

mingmama 發表於 19-4-14 15:05
係吖~我啲朋友都係咁講~話舒服到不自覺要呻吟

嘻嘻…本來打呻吟,但最後放棄唔敢打 可惜而家d按摩師大多用死力,只識按痛自己,有朋友話專登,因博d客叫細力d,唔洗用力,叫我試男技,因多數有心機按,但暫時未接受到住

男爵府

mingmama 發表於 19-4-14 11:56
...

大陸好似有俊男按摩, 小心比人坤, 比我一定唔會比太太去國內按摩(除非我在場), 就算跟朋友都唔比..

太太依家在美容店做埋按摩的.

男爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-4-14 15:47
大陸好似有俊男按摩, 小心比人坤, 比我一定唔會比太太去國內按摩(除非我在場), 就算跟朋友都唔比..:edcite ...

呵呵我咩都唔知喔~我都唔上大陸嘅~我連回鄉證都冇申請我都覺得喺上面按摩好唔安全~其實我係覺得上大陸做咩都唔安全

男爵府

mingmama 發表於 19-4-14 11:57
我諗按摩都有正經嘅~即係有啲所謂邪骨嗰啲就擺明主要是出火啦
...

正邪難分, 我自己覺得男人去, 應該7成會邪, 或慢慢變邪....

除非次次妳跟住去, 否則他攞正牌, 變左火雲邪"骨"神你都唔知....

男爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-4-14 15:54
正邪難分, 我自己覺得男人去, 應該7成會邪, 或慢慢變邪....

除非次次妳跟住去, 否則他攞正牌, 變左火雲邪 ...

好在我先生唔好呢樣嘢啫佢係宅男~最多打機睇下波

男爵府

jwy2 發表於 19-4-14 15:00
我同老公無論係香港定大陸按都係換店舖提供的衫褲,唔會除晒按嫁,你係咪推油吖?
我未試過比男技師按,但 ...

係, 我係推油.... 太太叫我試下..

換店舖衫, 即係紙內衣? 咁如果妳做推油, 咪好易透晒囉? 如果係男技師, 咪比人見到晒? 同埋好易出事喎.....

我一定唔比.

男爵府

jwy2 發表於 19-4-14 15:11
嘻嘻…本來打呻吟,但最後放棄唔敢打 可惜而家d按摩師大多用死力,只識按痛自己 ...

叫男技師, 顧住當妳最舒服時, 問妳加唔加錢另類服務, 女人就想試/半推半就.....

真危險

大宅

2019勳章

我有在香港按(以前經常返大陸出差就上了瘾), 當然只找女按摩師及只著紙底褲!比人按腰背肩真的好舒服㗎!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊