想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我4月16號做左iui 冇打排卵針 冇破卵針 只係15號用cb check 到有哈哈笑就第日做了 做完又冇比小白球我 只係我要求 先開比我 我見呢度jm 又打針又剩好多野的 我乜都冇 成功是否吾大?

男爵府

Butao 發表於 19-4-21 14:33
我4月16號做左iui 冇打排卵針 冇破卵針 只係15號用cb check 到有哈哈笑就第日做了 做完又冇比小白球我 只係 ...
咁你係咩原因做ga?

大宅

AAV 發表於 19-4-21 20:47
咁你係咩原因做ga?

C6抬吾起頭

大宅

Butao 發表於 19-4-21 14:33
我4月16號做左iui 冇打排卵針 冇破卵針 只係15號用cb check 到有哈哈笑就第日做了 做完又冇比小白球我 只係 ...

你喺邊間醫院做呀 佢咁求其 到排卵日叫你返屋企自行同房

男爵府

Butao 發表於 19-4-21 21:14
C6抬吾起頭

如果只係呢個原因,咁你有正常排卵、週期,咁暫時你真係唔需要用藥呀。用自然週期最溫和最平呀,解決行房困難引致既問題就是了。咁你c6精子質量如何呀?同埋你係咪都驗過曬荷爾蒙?

大宅

AAV 發表於 19-4-21 22:09
如果只係呢個原因,咁你有正常排卵、週期,咁暫時你真係唔需要用藥呀。用自然週期最溫和最平呀,解決行房 ...

Hormones 冇驗呀 淨係照陰超 輸卵管 全部冇問題 c6之前都驗過精 話正常 但做個日就話D精偏少 得500幾萬條

大宅

Wongpoman 發表於 19-4-21 21:31
你喺邊間醫院做呀 佢咁求其 到排卵日叫你返屋企自行同房

養和呀

男爵府

Butao 發表於 19-4-21 22:16
Hormones 冇驗呀 淨係照陰超 輸卵管 全部冇問題 c6之前都驗過精 話正常 但做個日就話D精偏少 得500幾萬條
...
咁你同c6最最最重要既成份都無問題,就平常心等結果啦,祝好孕。

大宅

AAV 發表於 19-4-21 22:37
咁你同c6最最最重要既成份都無問題,就平常心等結果啦,祝好孕。

多謝 我其實想聽日偷驗6D (emoji)

男爵府

好似又早左d, 明天才iui 後6天, 15號哈哈笑,可能係18號先排ga, 咁肯定未有hcg 啦。放鬆放鬆。

大宅

AAV 發表於 19-4-21 23:01
好似又早左d, 明天才iui 後6天, 15號哈哈笑,可能係18號先排ga, 咁肯定未有hcg 啦。放鬆放鬆。 ...

好 得同吾得我都會同大家報告一下

男爵府

Butao 發表於 19-4-21 23:12
好 得同吾得我都會同大家報告一下
咁樣唔用藥淨放精要幾錢?

大宅

AAV 發表於 19-4-21 23:32
咁樣唔用藥淨放精要幾錢?

1萬多D 最貴係第一次 又陰超 又pap smear 我宮頸有息肉 切同化驗 total 6xxx 如果吾係 7、8千都可以

複式洋房

Butao 發表於 19-4-21 23:46
1萬多D 最貴係第一次 又陰超 又pap smear 我宮頸有息肉 切同化驗 total 6xxx 如果吾係 7、8千都可以
...

咁ok喎~...其實我都同你同一樣問題,C6抬唔起頭,我本身都無問題。諗緊去邊間醫院做! 想問哈哈笑代表什麼?

大宅

evewg203 發表於 19-4-23 00:55
咁ok喎~...其實我都同你同一樣問題,C6抬唔起頭,我本身都無問題。諗緊去邊間醫院做! 想問哈哈笑代表什麼? ...

代表high LH surge 即會48小時內會排卵

複式洋房

evewg203 發表於 19-4-23 00:55
咁ok喎~...其實我都同你同一樣問題,C6抬唔起頭,我本身都無問題。諗緊去邊間醫院做! 想問哈哈笑代表什麼? ...

我想問c6抬唔起頭,咁取精時有無困難?
我c6之前做身體檢查因為抬唔起頭所以驗唔到精~(emoji)(emoji)

大宅

evewg203 發表於 19-4-23 19:43
我想問c6抬唔起頭,咁取精時有無困難?
我c6之前做身體檢查因為抬唔起頭所以驗唔到精~(emoji)(emoji)
...

到時會有D咸碟比佢睇 我c6抬頭時間好短 總之射到精精就ok 如果吾得 可以直接喺蛋蛋抽精

複式洋房

Butao 發表於 19-4-24 11:23
到時會有D咸碟比佢睇 我c6抬頭時間好短 總之射到精精就ok 如果吾得 可以直接喺蛋蛋抽精
...

thanks for yr explanation

大宅

今日day 10 最下面個枝 有冇機?

大宅

Butao 發表於 19-4-26 19:25
今日day 10 最下面個枝 有冇機?

最下好似有呀,隔日再驗丫,祝加深
我都係iui後10天驗到的

首頁

尾頁

跳至