親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同上,有無咩好地方or 酒店可以推介呀?

水晶宮

hihipoonpoon 發表於 19-4-28 11:21

我也計劃中

男爵府

hihipoonpoon 發表於 19-4-28 11:21

Day 1:落機直去會安瞓一晚,會安古城行黃昏至夜晚
Day 2: join half day tour 去美山聖地 ,下午出返峴港行美奚沙灘
Day 3: join one day tour去巴拿山一日
Day 4: Han Market/粉紅大教堂/粘婆博物館/Con market/Big C
Day 5: Lotte 百貨,下午hotel hea下
Day 6: 早機返香港

我地住的酒店好普通不值推薦,家人之前住Zen diamond suites hotel話好正,粉紅大教堂附近有間 4P's pizza highly recommend

大宅

今日出海 發表於 19-5-4 14:58
Day 2: join half day tour 去美山聖地 ,下午出返峴港 ...

行程好好呢!請問你有無包車?

男爵府

chun媽 發表於 19-6-18 13:18
行程好好呢!請問你有無包車?

冇呀,call grab太方便又平,一call即有車同包車冇分別

水晶宮

今日出海 發表於 19-5-4 14:58
Day 2: join half day tour 去美山聖地 ,下午出返峴港 ...

請問你是 call grab 由機場去會安嗎?大概多少$

首頁

尾頁

跳至