夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

因公司有新任務, 晚上煮飯的工作, 大部份都交回太太.....
近排亦有點不舒服, 很早訓......

太太不嬲很自我空間的小女人, 淘寶/小手工/化妝護膚/煲劇/上網八掛/返興趣班, 近排在家亦少了黐我...
昨晚我又早睡.... 見她在床尾化妝枱對鏡攪護膚, 自得其樂....

我說了一句, 蝦~ 妳依家真係可以自我生活架喎, 可以唔洗我既..... 她就 get 到了, 扮晒小女人, 走來錫我嗲下我, 問我係咪想要... 我話唔係, 快幫我按摩下腳啦.... 按按下我都訓左....

有時覺得對方離開了範圍, 都要提醒一下對方, 不然這份愛/親切的感覺會慢慢消失....

大宅

PTMCYS 發表於 19-4-29 14:16
因公司有新任務, 晚上煮飯的工作, 大部份都交回太太.....

其實唔係個個做老公都有你呢份細心!世界上有好多木頭老公!點極都唔明!真㗎!我C6就係呢類木頭

子爵府

Yusum 發表於 19-4-29 14:24
其實唔係個個做老公都有你呢份細心!世界上有好多木頭老公!點極都唔明!真㗎!我C6就係呢類木頭: ...

咁我都知, 太太的死党有次同我們一齊帶小朋友出街玩後, 都有向太太讚我, 佢見我會主動拿東西, 太太上落/起身等我都會走來扶住她, 佢話佢老公係唔識咁做既, 除非叫先做.... 不然每次都係佢攞晒....

太太亦有個朋友, 拍拖時已經唔會拖手...

但我又覺得無咩野, 係理所當然應該做的, 而且唔係為拍拖而做, 係一個承諾和信用來...

大宅

PTMCYS 發表於 19-4-29 15:08
咁我都知, 太太的死党有次同我們一齊帶小朋友出街玩後, 都有向太太讚我, 佢見我會主動拿東西, 太太上落/起 ...

冇錯做个男人最緊要有風度?就算我前夫休息出街超市買野?重來都是他拎晒粗重野不用我粗心,拖仔就得啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

……

子爵府

stella^^ 發表於 19-4-29 15:56
冇錯做个男人最緊要有風度?就算我前夫休息出街超市買野?重來都是他拎晒粗重野不用我粗心,拖仔就得啦!
...

是的, 要有風度, 唔係熟左就消失了...

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-29 15:59
sweet sweet
大家有自己嘅喜好、生活,亦都在適當時候依附對方
...

咁佢有自己的世界, 總好過心野, 洒洒滾...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-4-29 16:29
咁佢有自己的世界, 總好過心野, 洒洒滾...

……

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

大宅

Pomelonoonpll
Loll
Ok

Po
PL
mllo
Lompo
mll
Pm

OHas moml
Ppl