親子旅遊

跳至
[韓國] 兌韓幣價  

首頁

尾頁

子爵府

請問現時兌多少?謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Hehemum 發表於 19-5-1 18:41
請問現時兌多少?謝謝

睇fb跌左好多! 148幾!
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 19-5-2 07:38
睇fb跌左好多! 148幾!

請問係香港找換店rate, 定明洞大事館rate?
天空之城, 快樂之地

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

PCCW2319 發表於 19-5-2 07:47
請問係香港找換店rate, 定明洞大事館rate?

明洞呀! 148, 香港145咋

放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 19-5-2 07:56
明洞呀! 148, 香港145咋

我剛上網睇公司附近嗰間找換店係0.006875 (145.45)。

我考慮緊好唔好今日換部份旅費先。因我明年農曆新年至去韓國。
天空之城, 快樂之地

象牙宮

PCCW2319 發表於 19-5-2 08:01
我剛上網睇公司附近嗰間找換店係0.006875 (145.45)。

我考慮緊好唔好今日換部份旅費先。因我明年農曆新 ...

反正公司附近, 分段唱喇
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 19-5-2 08:02
反正公司附近, 分段唱喇

好, 一於lunch去換部換份先。
天空之城, 快樂之地

子爵府

PCCW2319 發表於 19-5-2 08:01

我考慮緊好唔好今日換部份旅費先。因我明年農曆新 ...
請問邊間有145 呀?? 我見堅X都係143, 6月去想換定D先, THX.

水晶宮

happygirl_001- 發表於 19-5-2 15:13
請問邊間有145 呀?? 我見堅X都係143, 6月去想換定D先, THX.

銀豐, 係荔枝角。

lunch去換 0.00687 即145.56
天空之城, 快樂之地

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

請問小女孩抵定係銀豐?
  任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

公爵府

cathy11 發表於 19-5-3 08:06
請問小女孩抵定係銀豐?

自己打電話去問,有時網站同實際有出入。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

今早上網看 10000KRW 對 HKD66.90 啊

男爵府

回覆 moon88 的帖子

請問邊個網站?

子爵府

回覆 PCCW2319 的帖子

Thanks.

大宅

回覆 KF1990127 的帖子

我在 APPS 看的. 你打港元對外幣有好多.

伯爵府

回覆 cattz288 的帖子

明洞間間148?定指定那一間?容易找嗎?因我那天大約八點才到明洞,想首日去唱錢,香港唱小小,去到當地唱埋酒店和使費。謝謝。

伯爵府

今日0.00669,即14947系米香港唱平些?

象牙宮

chrischeung 發表於 19-5-4 11:47

明洞間間148?定指定那一間?容易找嗎?因我那天大約八點才到明洞,想首日去唱錢,香港唱 ...
佢地通常去大使館果間唱
放下自在

象牙宮

chrischeung 發表於 19-5-4 11:48
今日0.00669,即14947系米香港唱平些?

香港唱少左!
放下自在

伯爵府

机場0.00707

首頁

尾頁

跳至