想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我連續幾3日用綠D,屈記同曼仔都有淺線。
不論由早到晚既尿都有,係咪真係中左?

但我發覺用晨V既線係淺過其他時間的vv。
反而第二次v都深色過晨v,咁正常嗎?

同埋我D線都是比較淺色,真係驚唔加深,日日都擔心中

男爵府

wastewater 發表於 19-5-4 08:40
我連續幾3日用綠D,屈記同曼仔都有淺線。
不論由早到晚既尿都有,係咪真係中左?

我初孕時有將每朝每晚既綠d留低作紀錄, 不過加深係好慢, 有時肉眼睇仲好似無乜咁, 不過隔日睇一定見到加深, 我係逢夜晚就加深, 夜晚會深過朝早個支, 大概bingo時間影響
你唔好擔心咁多, bb既野不可控, 唔係你擔心多d佢就唔會有事/無事, 化學只係第一關, 你要咁樣日日擔心10個月嗎?

男爵府

cavy0511 發表於 19-5-4 09:10
我初孕時有將每朝每晚既綠d留低作紀錄, 不過加深係好慢, 有時肉眼睇仲好似無乜咁, 不過隔日睇一定見到加深 ...

明白的,因今年年頭7週試過停胎,所以好有陰影
堅持到底, 就是勝利!

男爵府

wastewater 發表於 19-5-4 09:17
明白的,因今年年頭7週試過停胎,所以好有陰影

我上胎有心跳, 但11w發現8w幾胎停個閃閃無左, 可能你時間短未走得出黎又再有左, 我都係同自己講, 有d野我控制唔到, 但我唔信次次都係咁
俾d信心自己, 中醫都話上次粒卵如果唔靚, 之後再排一般質量會比較好

男爵府

cavy0511 發表於 19-5-4 09:21
我上胎有心跳, 但11w發現8w幾胎停個閃閃無左, 可能你時間短未走得出黎又再有左, 我都係同自己講, 有d野我 ...

希望今次好D啦,我藥流後黎左一次M,今次中左,下下都充滿陰影。

堅持到底, 就是勝利!

男爵府

wastewater 發表於 19-5-4 09:46
希望今次好D啦,我藥流後黎左一次M,今次中左,下下都充滿陰影。

我今胎拖到8w先照, 對照呢樣野好有陰影, 不過我都無諗咁多, 係照之前一日比較緊張

男爵府

cavy0511 發表於 19-5-4 12:14
我今胎拖到8w先照, 對照呢樣野好有陰影, 不過我都無諗咁多, 係照之前一日比較緊張
...

加油(emoji)(emoji)
大家一齊加油
堅持到底, 就是勝利!

男爵府

wastewater 發表於 19-5-4 13:38
加油(emoji)(emoji)
大家一齊加油

我呢胎仲有一個月就足月喇!! 你都得架要加油, 過左12週時間就會過得快d架喇

男爵府

cavy0511 發表於 19-5-4 13:44
我呢胎仲有一個月就足月喇!! 你都得架要加油, 過左12週時間就會過得快d架喇
...

我追第二個,我都37了,希望真係追到啦
堅持到底, 就是勝利!

首頁

尾頁

跳至