自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

網上轉載!看見此照片!
真係火!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔係卦?!

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

BB聞臭腳

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

珍珠宮

離X晒譜

伯爵府

WBB 發表於 19-5-14 15:37
網上轉載!看見此照片!
真係火!

大把呢d人 將對顧主不滿玩落小朋友到 所以說對工人唔好使得太盡

侯爵府

WBB 發表於 19-5-14 15:37
網上轉載!看見此照片!
真係火!

大宅

好唔衛生!
平平穩穩又過一日

子爵府

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

小源 發表於 19-5-14 15:40
大把呢d人 將對顧主不滿玩落小朋友到 所以說對工人唔好使得太盡

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我諗無晾到bb,應該晾左上b車條杆上,但係極度唔衛生呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

應該唔會既, 部BB車個手柄LONG住的, 不過真係.....
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

象牙宮

Wf

大宅

小源 發表於 19-5-14 15:40

工人始終也是一樣

公爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

回覆樓主:

痴線工人,佢有出糧,有無良心

公爵府

大把仲賤都有,單獨放比一個陌生外人湊,大至上也可以是這樣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

回覆樓主:

好多都係咁... 帶仔落公園玩見到好多工人都係 冇畀佢行或者玩( 比較細嘅小朋友), 困喺bb車佢就自己煲粥或者同其他工人吹水.... 好多帶狗散步嗰啲都係踩住條狗繩佢就自己坐低煲粥, 根本冇帶佢散步

esmehouse    發表於 19-5-14 16:27

大宅

2024年龍年勳章

我諗整唔到個d既,但就一定唔衛生囉

首頁

尾頁

跳至