懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

依嫁39週。見紅幾天還未有其他反應(例如穿水、陣痛等)醫生巡房既時候建議我催生。叫我考慮下、冇幾內又有一位醫生再講,你見紅五多都可以再等一下。冇幾內第三位醫生問你真係決定五催生。我話係。我想過再一,兩日。因為第二位醫生講可以等。甘我就聽佢講。第三位醫生話五催生其實五知bb會五會胎死腹中嫁。或者其他問題。呢啲事我哋未必會估計到。比佢嚇咗一下。最後我就同第三位醫生講。我話之前有個醫生可以再等下。佢就話。哦。甘等下。就走咗!!
唉…
有冇其他媽媽都發生過類似既事吖?

大宅

2019勳章

回覆樓主:

見紅幾日未生你唔驚咩?我朋友好似你情況驚bb有事直頭轉去私家緊急開刀

可以揀就催生啦。只是打催生藥加速產程之嘛

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

見紅幾日無反應
我會揀催生
一轉產房落藥有人mon住你同bb
萬一有咩醫生都會即轉緊急開刀
好過起前房齋等
我會以bb健康為先

洋房

dreamboy_man 發表於 19-5-16 10:51
見紅幾日未生你唔驚咩?我朋友好似你情況驚bb有事直頭轉去私家緊急開刀

可以揀就催生啦。只是打催生藥加速 ...

我上網睇過、都有話見紅一個星期之後先生得!

洋房

肥虎虎 發表於 19-5-16 10:53
見紅幾日無反應
我會揀催生
一轉產房落藥有人mon住你同bb

明白。謝謝你意見

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Sharon1231 發表於 19-5-16 10:56
明白。謝謝你意見

你好好考慮下
不過就算決定都係聽朝既事
因為政府係朝早落藥

大宅

2019勳章

Sharon1231 發表於 19-5-16 10:55
我上網睇過、都有話見紅一個星期之後先生得!

搏唔過啊… 見紅即是個肚已有變化,人地1星期生係人地,我就細膽,寧願自己快d生出黎見bb安全d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊