自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

家人唔見左張大陸卡,但又唔記得係邊隻,可以唔洗上網只打出都得,請問你地用緊邊款呀?想參考下

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

topyy 發表於 19-5-16 20:26
家人唔見左張大陸卡,但又唔記得係邊隻,可以唔洗上網只打出都得,請問你地用緊邊款呀?想參考下:fortunate ...

我剛online join咗聯通,最平$11/月,簽2年
一卡兩號

大宅

fandycheng 發表於 19-5-16 21:10
一卡兩號

請share website ,我上網揾唔到

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

POLLY922 發表於 19-5-17 16:16
請share website ,我上網揾唔到
https://www.cuniq.com/hk/services-plan/flexi-bundle-plan.html

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

點整到11?? 唔係要揀多一樣服務?
放下自在

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一卡兩號

呢個抵,我都開左

侯爵府

cattz288 發表於 19-5-17 16:34
點整到11?? 唔係要揀多一樣服務?

4揀1,免行政費

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fandycheng 發表於 19-5-17 16:41
4揀1,免行政費

都係砌唔到11蚊出黎
請問有無人用緊聯通? 上網ok嗎?
放下自在

大宅

cattz288 發表於 19-5-17 17:21
都係砌唔到11蚊出黎
請問有無人用緊聯通? 上網ok嗎?

用信用咭再減9蚊

洋房

象牙宮

silly.cat 發表於 19-5-17 17:45
用信用咭再減9蚊

哦!原來係咁
放下自在

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

fandycheng 發表於 19-5-16 08:10
一卡兩號
如果第日想轉電訊商, 內地號好似不能跟轉
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

想問用左1咭2號個大陸號來整wechat 大銀錢包,係咪每次返大陸都要換咭的?

即個wechat 戶口係跟手機定跟電話號碼?

男爵府

一卡兩號

謝謝你其實呢個都好平

之前家人用既係無月費,打幾多計幾多,唔會扣行政費,佢想搵返類似有無jm知呀?

大宅

topyy 發表於 19-5-17 19:40
謝謝你其實呢個都好平

之前家人用既係無月費,打幾多計幾多,唔會扣行政費,佢想 ...

零月租又買到的話得番就絕種的中移動從化卡同澳門中電信大灣區儲值卡。前者買卡後要返廣州實名,又不定時俾中移動停號叫你返廣州開通番。後者返大陸要用用全網通電話,每半年要充值一次,仲有人反映有淘寶店主話新開既卡響大陸收唔到sms

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

silly.cat 發表於 19-5-17 17:45
用信用咭再減9蚊
原來係咁。。。試下先。

大宅

一卡兩號

珍珠宮

2024年龍年勳章

jkswoo 發表於 19-5-18 01:09
後者返大陸要用用全網通電話,每半年要充值一次,仲有人反映有淘寶店主話新開既卡響大陸收唔到sms

澳門中電信大灣區儲值卡

咁有無辦法開通番SMS?

首頁

尾頁

跳至