想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請教下有冇Jm抽完第二日就返香港?

複式洋房

回覆 Annabellee 的帖子

我上晝11點抽, 即日6pm 機返香港!

複式洋房

儍儍貓 發表於 19-5-30 14:38

我都係即日返港

大宅

儍儍貓 發表於 19-5-30 14:38

你有冇唔舒服阿?醫生建議我留多兩日!但我要返工 請唔到咁多假啦... 話驚我唔舒服係香港睇醫生貴....

大宅

SI0912 發表於 19-5-30 14:52
我都係即日返港

你有冇唔舒服阿?醫生建議我留多兩日!但我要返工 請唔到咁多假啦... 話驚我唔舒服係香港睇醫生貴....

複式洋房

抽完會有d痛(似M痛谷住扯住)同少少暈. 佢會有止痛&消炎藥食. 我係診所休息咗半個鐘, 再係酒店休息咗一個鐘. 根住已經搭的士3pm 係西門町食野啦
咁當然人人反應唔同, 可以既話就預鬆d, 休息夠先走啦!

大宅

儍儍貓 發表於 19-5-30 15:11

抽完會有d痛(似M痛谷住扯住)同少少暈. 佢會有止痛&消炎藥食. 我係診所休息咗半 ...

我本身預多左時間泥!我27已經到,點知卵唔夠大 要打多兩日針... 遲左兩日抽卵... 哎!同埋佢話有十幾粒... 所以驚我有ohss! 你個時抽到幾多粒阿?

複式洋房

Annabellee 發表於 19-5-30 15:15
我本身預多左時間泥!我27已經到,點知卵唔夠大 要打多兩日針... 遲左兩日抽卵... 哎!同埋佢話有十幾粒.. ...

我都係十幾粒!
個人意見, 最緊要有冇人陪你! 有人睇住, 幫手拎野, 咁你精神好冇流血咪即刻返都ok!
係怕touch wood有唔舒服自己一個就騰雞啦

但我睇番你之前講, 係醫生建議你留多2日? 咁應該有原因喎! 問清楚同聽醫生話都緊要㗎!
祝一切順利!

複式洋房

長氣講多句, 我抽完卵之後個人勁凍, 我著咗自己件風褸都凍, 要再著埋老公件風䄛!
你記得帶多件外套保暖呀!

複式洋房

想問你們day幾抽卵,醫生預計的抽卵時間凖唔準?

複式洋房

sleepykoneko 發表於 19-5-30 16:37
Day14, 同醫生預計的一樣!

大宅

儍儍貓 發表於 19-5-30 15:26
我都係十幾粒!
個人意見, 最緊要有冇人陪你! 有人睇住, 幫手拎野, 咁你精神好冇流血咪即刻返都ok!
係怕tou ...

有 同老公一起!哎好驚會唔舒服

大宅

儍儍貓 發表於 19-5-30 15:34
長氣講多句, 我抽完卵之後個人勁凍, 我著咗自己件風褸都凍, 要再著埋老公件風䄛!
你記得帶多件外套保暖 ...

唔會長氣!謝謝你就真!

大宅

sleepykoneko 發表於 19-5-30 16:37

係咪抽開針開始計? 我都係day14!
我唔算係預期內... 遲左兩日

複式洋房

Annabellee 發表於 19-5-30 14:28
想請教下有冇Jm抽完第二日就返香港?

我係抽完第二日返香港
抽完果日其實休息一暈無暈都ok
會有少少痛
我休息一陣就出左去行
但行左一陣都覺得攰要休息

如果你無攞重野即日走應該都ok gei

Btw,我抽完隔一日放再第二日飛返香港
我特登買回程坐business
個人舒服d, 又無咁迫

大宅

Olivinga 發表於 19-5-30 18:58
我係抽完第二日返香港
會有少少痛

好既!唔該晒!咁抽完返去訓 ! 第二日一早機

複式洋房

Olivinga 發表於 19-5-30 18:58
我係抽完第二日返香港
會有少少痛
坐business 呢個arrangement good

複式洋房

儍儍貓 發表於 19-5-30 19:30
坐business 呢個arrangement good

人生第一次坐business
真係好正

我係見個價錢都係比多1000左右單程
都唔貴
就對自己好d
同埋可以半訓低個人休息下

大宅

抽完之後一兩日, 都唔好急步行住... 慢慢行.叫老公幫手拿行李/手袋...唔好操勞住.

別墅

我取完卵係診所食小小野,食埋藥,跟住就出左去食牛肉麵,再去outlet行,行完就飛返香港。抽完會拉住痛,但慢慢行都ok. 記住唔好拎重野呀

首頁

尾頁

跳至