時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

https://www.facebook.com/265944843550009/posts/2141455969332211?s=711010752&v=e&sfns=mo

好心痛 ⋯ 作為媽媽的,真的永遠想起都悲痛。

仲有千千萬萬中國汶川豆腐渣工程、毒奶粉、毒疫苗等等受害孩子的父母。我都是一個媽媽,明白去追尋真相去追究責任去討回公道嘅心。但係佢哋的結果是怎樣,他們遭到點樣的對待,公義有冇得以彰顯?

bktcc  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-6-1 10:48

子爵府

回覆樓主:

帶埋自己仔女去69啦!唔去一生後悔呀!

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

樓價大跌!
好媽媽儲錢入定貨比仔女!
支持你一家遊行

禁止訪問

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

所以講乜都係假,林鄭同大陸司法制度一樣,不可信。

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

男爵府

唔信你真係媽媽囉 , 新account

bopomofo2405    發表於 19-6-9 12:02

侯爵府

回覆樓主:

好似林釘書咁老屈嚟彰顯公義?
定係好似法官咁,同性婚姻唔合法,但係判佢地可以攞香港福利?
定係製造個雙非問題出嚟?
又或者好似美國咁,老屈華為,打壓有高科技能力嘅公司,咁樣彰顯公義。
如果做美國佬隻狗就叫彰顯公義,應該得你呢班滿口偽民主自由公義嘅人先會去。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

littlemilky 發表於 19-6-1 08:39
https://www.facebook.com/265944843550009/posts/2141455969332211?s=711010752&v=e&sfns=mo

好心痛 ⋯ ...

台灣事件中的港人女死者都有媽媽,你有無替佢心痛?
個女死者好想返香港!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至