自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

最近見Alfresco 防蚊膏賣緊$69 超超超平!見好多媽媽朋友都有買,本身都想買,點知有媽媽group share左呢個俾我!
有無媽媽買左? (emoji)(emoji)(emoji)真係好驚,呢支野都有假(emoji)(emoji)

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

係,呢排FB見好多,不過之前在萬O買过覺得麻麻,所以$69我都不為所動

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我見到有間係賣69蚊呀,不過佢就唔係專賣小朋友用品,嗰間係賣好多有牌子嘅嘢,咩都賣

珍珠宮

王國教室勳章

呢d真係唔好貪平,我都覺得呢個唔好用

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

網購真係要小心

子爵府

christylovebaby 發表於 19-6-3 01:02
最近見Alfresco 防蚊膏賣緊$69 超超超平!見好多媽媽朋友都有買,本身都想買,點知有媽媽group share左呢個 ...

係英國官網訂好平,係香港代理賣得貴!

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

萬0減到最盡都$200+, 唔會信有FB 鋪仔批到幾十蚊貨囉, 大家對呢d平到唔合理既貨要小心, 之前我係直接喺英國官網訂都係同而家香港差唔多錢

侯爵府

christylovebaby 發表於 19-6-3 01:02
最近見Alfresco 防蚊膏賣緊$69 超超超平!見好多媽媽朋友都有買,本身都想買,點知有媽媽group share左呢個 ...

伯爵府

藍眼 發表於 19-6-3 01:05
係,呢排FB見好多,不過之前在萬O買过覺得麻麻,所以$69我都不為所動

響慢零買過一支用,我個女會過敏,起哂好痕嘅粒粒,所以幾平都無用

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

我本身都咁諗,但後來睇到d網民嘅留言,又似係香港代理小氣多d, d人話$69個d係快到期嘅貨,所以先會咁平。btw,唔知係咪太多人話定點,香港代理個fb好似刪咗個聲明,我搵唔返

另外,我啱啱見到某一網店澄清

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

missparent 發表於 19-6-3 07:18
係英國官網訂好平,係香港代理賣得貴!

官網兩支200ml 搭兩支細唔知乜flower lotion 賣50磅

伯爵府

回覆樓主:

$138兩支,但係得半年有限。我唔會買
呢支野好㩒用,最少用成年先用得哂

公爵府

回覆樓主:

謝分享

大宅

哩間ECCB係咩公司?
出哩篇聲名果個人好唔掂

子爵府

我以前係英國官網訂,比香港平好多,但有最低消費,我訂了六支和另外兩個朋友分,結果大家都認為即使正貨,都係廢嘅,班小朋友俾蚊咬到癲!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我覺得係大手散貨,以前買開果D期限點都有兩三年,呢批係一年都無

禁止訪問

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

嚴正聲明d 中文咁既?? 我中文唔好都唔會寫份聲明寫成咁.

份聲明係咪真係由果間公司出? 定係有競爭者冒認前代理商?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好貪平

首頁

尾頁

跳至