自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

開心吸收勳章

hoho68 發表於 19-6-4 11:32
A. 大陸深圳開電話卡
聯通官方門巿話"$6日租卡"已經冇左! 大家想要大陸 cheap 手機plan, 就要去非 ...

原來無左日租卡啦 ,我仲諗住聽日上去搞
天神卡個月費係幾錢?同中移動比,係咪仲係聯通抵d?

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

聯通唔係有個11/月ge一卡2號Plan, 唔會平啲咩?啲人話都一樣收到大陸sms

子爵府

A. 大陸深圳開電話卡
聯通官方門巿話"$6日租卡"已經冇左! 大家想要大陸 cheap 手機plan, 就要去非 ...

1個鐘走唔走到?

男爵府

A. 大陸深圳開電話卡

想問下你,除咗實名登記嗰張電話卡,係咪仲要影相?

我喺鴨寮街買到呢張日租咭,佢要我上微信掃描回鄉卡同埋影相,唔知係咪真?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

happybobobaby 發表於 19-7-24 16:44
想問下你,除咗實名登記嗰張電話卡,係咪仲要影相?

我喺鴨寮街買到呢張日租咭,佢要我上微信掃描回鄉卡 ...

應該未接受到回鄉咭online實名喎!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-7-24 16:48
應該未接受到回鄉咭online實名喎!

咁我都係想返大陸嘅聯通店先做實名認證了

男爵府

happybobobaby 發表於 19-7-24 17:08
咁我都係想返大陸嘅聯通店先做實名認證了

今天過羅湖去正規的聯通大店做了實名,成功!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

happybobobaby 發表於 19-7-26 15:51
今天過羅湖去正規的聯通大店做了實名,成功!

幾錢出咭? 月費幾蚊?
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-7-26 15:52
幾錢出咭? 月費幾蚊?

早幾天在鴨記買的日租卡,每月6元,扒前文應該係已經大陸買不到了

本來說可以上wechat 做實名認證,我不敢,今天又上羅湖,所以找到實店做

象牙宮

happybobobaby 發表於 19-7-26 16:00
早幾天在鴨記買的日租卡,每月6元,扒前文應該係已經大陸買不到了

本來說可以上wechat 做實名認證,我不 ...

咦~唔係話香港買果d都唔可以返去實名咩?你喺羅湖關口聯通店整?
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-7-26 16:06
咦~唔係話香港買果d都唔可以返去實名咩?你喺羅湖關口聯通店整?

我嗰張係一卡2號日租卡

冇錯,係喺羅湖關口嘅聯通店做實名

象牙宮

happybobobaby 發表於 19-7-26 16:09
我嗰張係一卡2號日租卡

icic! 我老公之前都喺果樹整! 因為我喺fb見賣家話聯通唔會再幫呢類咭實名!叫買家退咭退款添! 今日多人嗎?
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-7-26 16:12
icic! 我老公之前都喺果樹整! 因為我喺fb見賣家話聯通唔會再幫呢類咭實名!叫買家退咭退款添! 今日多人嗎 ...

頭先可以,攞飛等服務,我前面有三個人,半個鐘頭內都搞掂

象牙宮

happybobobaby 發表於 19-7-26 16:15
頭先可以,攞飛等服務,我前面有三個人,半個鐘頭內都搞掂

真好
放下自在

子爵府

+5熱血勳章

happybobobaby 發表於 19-7-26 16:09
我嗰張係一卡2號日租卡

咁買張卡幾$? 咁香港月費幾$?

男爵府

ry 發表於 19-7-26 17:56
咁買張卡幾$? 咁香港月費幾$?

鴨記賣Hk$120, 內有50人仔儲值

首頁

尾頁

跳至