親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

打算買七月尾的入場票,見到除了在「吃喝玩X」有得買之外,冇其他地方有得買。想請問如果再吃喝玩X買,需要畀手續費嗎?有冇特別discount code可以用呀?謝謝!

複式洋房

winniepoon 發表於 19-6-6 08:21
打算買七月尾的入場票,見到除了在「吃喝玩X」有得買之外,冇其他地方有得買。想請問如果再吃喝玩X買,需要 ...

Klook有,我見平過吃喝玩X

子爵府

打算買七月尾的入場票,見到除了在「吃喝玩X」有得買之外,冇其他地方有得買。想請問如果再吃喝玩X買,需要 ...

我都係klook 買做緊2000 - 300

複式洋房

如果幫襯吃喝玩樂,在香港俾錢透過信用卡,需要比1.5%的手續費。如果在澳洲買的話,在他的鋪頭用現金買,就不需要俾手續費。

剛剛復活節去黃金海岸,我幫襯另外一間在澳洲的旅行社買,他們回覆比較快。

大宅

skinnylove 發表於 19-6-19 16:46
如果幫襯吃喝玩樂,在香港俾錢透過信用卡,需要比1.5%的手續費。如果在澳洲買的話,在他的鋪頭用現金買, ...

請問有link 嗎?

我八月中去, 但依家屋企有老人家身體有事, 所以我想拖到最後一刻先買各樣門劵, 以你經驗, 最遲可以幾時買?

珍珠宮

skinnylove 發表於 19-6-19 16:46
如果幫襯吃喝玩樂,在香港俾錢透過信用卡,需要比1.5%的手續費。如果在澳洲買的話,在他的鋪頭用現金買, ...

上次香港預訂,吃喝玩樂冇收手續費喎,只有信用卡收的外幣交易手續費。

珍珠宮

mimi1102 發表於 19-6-19 17:28
請問有link 嗎?

我八月中去, 但依家屋企有老人家身體有事, 所以我想拖到最後一刻先買各樣門劵, 以你經 ...

去到先買

大宅

MissMaMa 發表於 19-6-19 18:18
去到先買

你意思係去到果邊, 然後先用手機app 買?

珍珠宮

mimi1102 發表於 19-6-19 18:23
你意思係去到果邊, 然後先用手機app 買?

去到果邊,即時搵舖頭買。周圍都係旅行社。

大宅

MissMaMa 發表於 19-6-19 18:42

價錢同香港比, 會貴啲定差不多?

珍珠宮

mimi1102 發表於 19-6-19 18:47
價錢同香港比, 會貴啲定差不多?

我冇比較Outback Spectacular,但我見觀鯨或者樂園門票,都好平。

大宅

MissMaMa 發表於 19-6-19 18:48
我冇比較Outback Spectacular,但我見觀鯨或者樂園門票,都好平。

好有用嘅資料, 唔該曬

複式洋房

MissMaMa 發表於 19-6-19 18:48

係拉,我都想去,念念下都係去澳洲旅行社才買,thx

複式洋房

MissMaMa 發表於 19-6-19 18:42

對。唔使比信用卡的手續費。但需留意當地的假期。公眾假期旅行社鋪頭唔辦公。上次撞上復活節長假,有點麻煩。被迫用信用卡付款方法買。

首頁

尾頁

跳至