自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問現在有咩手提電話plan最平? 我想保留電話號碼
昨天問過中移動,已經無左$50 -6個月plan, 現在仲有咩方法可保留電話號碼?

男爵府

JJ2005 發表於 19-6-6 09:09
昨天問過中移動,已經無左$50 -6個月plan, 現在仲有咩 ...

電訊數碼。

https://www.sunmobile.com.hk/plan/197.jhtml

kittykwok385    發表於 19-6-6 09:39

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

只係保留號碼,唔需要上網又少打電話的話,携號轉台去CSL Hello Card或者中移動儲值卡。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

JJ2005 發表於 19-6-6 09:09
昨天問過中移動,已經無左$50 -6個月plan, 現在仲有咩 ...
可以用儲值卡保留

大宅

la_source 發表於 19-6-6 10:45
可以用儲值卡保留

請問邊間公司平? 因中移動話得$120 -90 日

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章

JJ2005 發表於 19-6-6 22:20

smartone, $48/6 months

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

JJ2005 發表於 19-6-6 22:20

數碼通好似平啲

大宅

點樣做到$48 6個月 可以點申請??

男爵府

想知

禁止訪問

男爵府

uncleman929 發表於 19-6-7 00:27
點樣做到$48 6個月 可以點申請??

轉做儲值卡

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

lovelycatcat 發表於 19-6-7 10:07
轉做儲值卡

我老爺有個號碼好少用,我都想幫佢轉用儲值咭,請問程序係點做? 點先可以又上台轉儲值?

男爵府

garfield_pooh 發表於 19-6-7 12:47
我老爺有個號碼好少用,我都想幫佢轉用儲值咭,請問程序係點做? 點先可以又上台轉儲值?
...

你可以打去smartone cs 問吓邊間近你分店有得做,因唔係間間分店都有帶號碼個張卡現貨可轉

男爵府

garfield_pooh 發表於 19-6-7 12:47
...

你可以打去smartone cs 問吓邊間近你分店有得做,因唔係間間分店都有帶號碼個張卡現貨可轉

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

2024年龍年勳章

hiuksa 發表於 19-6-7 22:37
Hello咭 廿蚊180日

首頁

尾頁

跳至