親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

預咗book2間房。
官網見有2大1小、2大的套票買,包晒住宿,早餐,門票,馬戲好方便。但我哋大人只有3個,點樣book先抵? 因為訂2個package(一個package 1間房咁計)即係我要比4個大人的錢。幫小朋友用大人價錢比早餐,門票,馬戲等等,好似無著數?
如果一間房買套票,一間齋訂房,到時逐樣比又點睇?

男爵府

我剛去完珠海長隆,你地6個人,最少都要2間房,如一間套票,另一間淨訂房,都起碼$1000,小朋友另買樂園門票加自助餐都$400一位,除非小朋友唔過1米先唔需要買門票,如果價錢唔差太遠就買兩套票會好D

wcpcelia    發表於 19-6-22 16:41

水晶宮

畀面勳章

小余 發表於 19-6-14 23:32
預咗book2間房。
官網見有2大1小、2大的套票買,包晒住宿,早餐,門票,馬戲好方便。但我哋大人只有3個,點 ...

deleted

大宅

小余 發表於 19-6-14 23:32
預咗book2間房。
官網見有2大1小、2大的套票買,包晒住宿,早餐,門票,馬戲好方便。但我哋大人只有3個,點 ...
上官方網站,訂三人家庭房,三張票,三張自助晚餐,可以住兩大兩小,問個官方係可以的,多出來既小朋友到時可以到酒店時可以以優惠價買多張,但你多了一個大人,你可以選二人房,包兩張門票,兩張自助晚餐票,咁即係你吾使額外再買多張票。

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

好似都有一大一小既套餐,你睇下有冇。

大宅

我係珠海有地方住,然後淘寶買門票,拿qr code就直接入場,非常方便!我仲要係當天早上見天氣OK才買票!我自己覺得抵,避免了夏天打風落雨又比曬錢的麻煩!

所以唔一定要套票咁買,check埋酒店分開book會否平d,另外珠海長隆企鵝酒店有種家庭房有大床及上下格床,應該可以睡多人!

首頁

尾頁

跳至