使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我由4月中開始無留過言,而且我的女兒已經是成年了,我無需要再生BB,更無入過想生BB個topic,為何我於4月30號11:13分在"標題: 今個月d M 遲遲都唔來"個topic入面出現,之後又比人編輯過,大臣我想知發生咩事呀?好似無晒私隱咁,好驚喎

[email=http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2235972&page=1#pid33443665]http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2235972&page=1#pid33443665[/email]
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

超級版主

超級版主

你有沒有試過用其他電腦上bk?特別是公眾用的

你要更改登入密碼

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

樓主咗 等待驗證會員 ??
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

子爵府

係米你個女呀? 你話你個女已經成年...

原帖由 心願 於 09-5-5 07:43 發表
我由4月中開始無留過言,而且我的女兒已經是成年了,我無需要再生BB,更無入過想生BB個topic,為何我於4月30號11:13分在"標題: 今個月d M 遲遲都唔來"個topic入面出現,之後又比人編輯過,大臣我想知發生咩事呀?好似無晒私 ...

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

根據資料顯示, 你的帳號那個發帳的是另一個IP, 是另一個會員, 你確定沒有將登入資料給人, 我就向那會員查詢.

大臣

原帖由 心願 於 09-5-5 07:43 發表
我由4月中開始無留過言,而且我的女兒已經是成年了,我無需要再生BB,更無入過想生BB個topic,為何我於4月30號11:13分在"標題: 今個月d M 遲遲都唔來"個topic入面出現,之後又比人編輯過,大臣我想知發生咩事呀?好似無晒私 ...

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 大臣 於 09-5-5 09:07 PM 發表
根據資料顯示, 你的帳號那個發帳的是另一個IP, 是男一個會員, 你確定沒有將登入資料給人, 我就向那會員查詢.

大臣

如果真係另一個人用咗樓主的i.d

係刑事罪喎...
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

剛收到樓主PM, 表示未能確定是否有外人使用過, 但不會再追究, 就此關閉這個TOPIC.

大臣

首頁

尾頁

跳至