自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/207969/%E7%99%BD%E8%89%B2%E5%BC%B7%E4%BA%BA-%E6%88%90%E7%82%BA%E9%83%AD%E6%99%89%E5%AE%89%E5%9C%A8tvb%E7%9A%84%E5%91%8A%E5%88%A5%E4%BD%9C-%E5%9B%9E%E9%A1%A7%E5%AE%89%E4%BB%94%E5%85%A5%E8%A1%8C34%E5%B9%B4%E6%BC%94%E9%81%8E%E7%9A%847%E5%A5%97%E7%B6%93%E5%85%B8%E5%8A%87%E9%9B%86

公爵府

好媽媽勳章

十五樓師奶 發表於 19-6-23 16:16
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/207969/%E7%99%BD%E8%89%B2%E5%BC%B7%E4%BA%BA-%E6%88%90%E7%8 ...

佢只係轉咗頭部合約,經理人唔再係TVB。轉了王祖籃間公司
好似歐陽波比咁,有啱嘅劇先拍。
仲會係tbb見到佢的,而且計劃緊另一套劇。

珍珠宮

jannlly 發表於 19-6-23 16:21
佢只係轉咗頭部合約,經理人唔再係TVB。轉了王祖籃間公司
好似歐陽波比咁,有啱嘅劇先拍。
仲會係tbb見到 ...

王早南公司好過cctvb?

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

呢間乜野傳媒? 告別?

早幾日安仔上祥仔節目話10月中開劇

https://m.weibo.cn/s/video/show?object_id=1034%3A4384868780733510&fromWap=1

公爵府

好媽媽勳章

sinchui 發表於 19-6-23 16:28
呢間乜野傳媒? 告別?

早幾日安仔上祥仔節目話10月中開劇

頭條等許多娛樂雜誌報章……都話係告別作。
因為佢已經上年轉咗經理人公司。

子爵府

jannlly 發表於 19-6-23 16:38
頭條等許多娛樂雜誌報章……都話係告別作。
因為佢已經上年轉咗經理人公司。
...

依家啲記者好流,人地唔簽經理人約就話人離巢,一間講開跟住間間咁講,人地講左好多次仲簽緊部頭約,tvb.com 男藝人名單仲有佢個名,他朝有日連男藝人名單都無左佢,就真係離巢告別

啲傳媒唔好話唔知tvb.com有呢張名單,平時一少個藝員名佢地就挖人出黎做訪問數臭舊公司

子爵府

回覆樓主:

退出娛樂圈先緊張都未遲

珍珠宮

畀面勳章

唔做親生仔啫,,冇咩咁大不了

首頁

尾頁

跳至