自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

星期二買咗iherb,用順豐,大概幾時收貨?
另外,selfridges 諗住買ted baker 袋,想買fortnum 果jam,冇得買。除了化妝品護膚品之外,仲有咩抵買?係咪dhl 同skynet 兩間公司送貨?可以只揀dhl 嗎?thx!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maomama 發表於 19-6-23 17:06
另外,selfridges 諗住買ted baker 袋,想買fortnum 果jam,冇得 ...

我iHerb 28/6落單,21/6已收貨
Selfridges而家耐左少少,無數住幾日,dhl同skynet都會用,無得揀,退貨就千萬揀dhl,skynet垃圾到爆

子爵府

2018復活節勳章

iherb隔日已收質

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主:

Iherb 勁快,有時2日到,有時3-5日。
Selfridges 有用DHL 同skynet ,無得揀,random 㗎,我試過同日有2個order ,一個order 用DHL幾日就到,skynet 就一個星期後又玩attempted to deliver, no one answer call ,最後攪到7-11自己pick up

珍珠宮

王國教室勳章

另外,selfridges 諗住買ted baker 袋,想買fortnum 果jam,冇得 ...

Selfridges 大人小朋友好多衫同袋都扺買呀,我有買玩具呀!

男爵府

星期二買,到今日仲未收貨。請問有冇email 通知?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maomama 發表於 19-6-23 18:22
星期二買,到今日仲未收貨。請問有冇email 通知?

一買完就有,隔日又有,有晒tracking number wor
你試下聯絡cs?

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-23 18:29
一買完就有,隔日又有,有晒tracking number wor
你試下聯絡cs?

知道。唔該哂!

公爵府

回覆樓主:

我今個星期二晚買Selfridges, 星期五已收到,不過我買時未減價,可能會快d,我買過幾次都係用DHL寄,唔知關唔關我買咗一年任寄果種
琴晚再買,唔知幾時先收到

水晶宮

近兩個月,我用Selfridges 全部是DHL 送貨。

男爵府

唔該哂各位jm 唔計sale 時候,一般來說,係咪都平過出面?

我睇埋呢兩日就落單,太多選擇,花多眼亂。都會用一年任用運費。希望唔駛等到傻。

伯爵府

我18/6 ordered iherb, 20/6 收貨.

珍珠宮

回覆樓主:

iherb落单後會有訂单號碼比你,你用個號碼可以跟蹤到狀况。

首頁

尾頁

跳至