親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問今年6月至8月機場快綫還有小童免費嗎?
網上找不到資料。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

samsam88 發表於 19-6-23 22:04
請問今年6月至8月機場快綫還有小童免費嗎?
網上找不到資料。

有呀
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-6-23 23:47
有呀

hkairportexpress 係咪機場快線官網之一? 點解佢d 消息早過港鐵官網公佈?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bosch 發表於 19-6-24 08:05
hkairportexpress 係咪機場快線官網之一? 點解佢d 消息早過港鐵官網公佈?
...

應該係地鐵網頁未update啫!

放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-6-24 08:15
應該係地鐵網頁未update啫!

希望係啦, 我都要留意下. 個小童優惠真係吸引.

象牙宮

bosch 發表於 19-6-24 08:25
希望係啦, 我都要留意下. 個小童優惠真係吸引.

年年都有喎!唔駛擔心
放下自在

大宅

cattz288 發表於 19-6-24 08:28
年年都有喎!唔駛擔心
唔該晒!

wcpcelia    發表於 19-6-24 16:16

瑪瑙宮

cattz288 發表於 19-6-24 08:28
年年都有喎!唔駛擔心

多謝報料!

假如到時可以的士轉乘 (大人半價) +小童免費, 咁真係勁抵.

象牙宮

bosch 發表於 19-6-25 05:31
多謝報料!

假如到時可以的士轉乘 (大人半價) +小童免費, 咁真係勁抵.

轉乘promo去到630, 唔知有無新既!
放下自在

子爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至