自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

阿女嚟緊中一,想問而家中學生興帶咩手錶,諗住買比佢升中時帶。 Baby G?

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

G-Shock

珍珠宮

牛年勳章

豬BBBB 發表於 19-6-24 11:04
阿女嚟緊中一,想問而家中學生興帶咩手錶,諗住買比佢升中時帶。 Baby G?
...

Daniel Wellington, Paul Hewitt, Olivia Burton, etc. Baby G 都仲興嘅

伯爵府

Apple Watch

洋房

DW~

子爵府

asa2012 發表於 19-6-24 11:18
Apple Watch

中學可以帶apple watch返學? 但中一我唔想佢咁奢侈。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我仔戴g-shock,襟撞。

伯爵府

G shock 好抵玩!

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女仔多數BABY G

男爵府

2018復活節勳章

小米手環都唔錯

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

G shock

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

G-Shock
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆 豬BBBB 的帖子

G-Shock

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

中一就已經冇戴手錶

侯爵府

回覆樓主:

我兩個仔(高中)唔肯戴手錶(已經係任佢揀買乜錶) ,話睇時間用手機就得

禁止訪問

男爵府

豬BBBB 發表於 19-6-24 11:20
中學可以帶apple watch返學? 但中一我唔想佢咁奢侈。

我女中學唔可以帶智能手錶

男爵府

DW , Apple Watch

子爵府

回覆樓主:

g shock

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

G shock, baby G shock

首頁

尾頁

跳至