家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

又要幫阿媽問。
請問一百萬定期3個月或是半年,邊到有最優惠利息和迎新獎賞?最好近將軍澳或沿港鐵線有分行。
剛剛問過citibank,唔錯,不過分行唔就腳,又唔想只經sale咁化學。

謝謝!

禁止訪問

大宅

認識瑞士牛牛第二回

頂置貼" 參考網址 "中
有個網 有大部份BANK 利率介紹 !!
Kindness is like a key,which rusts if we put it aside.Use it frequently not only could help others but also could help ourselves.

別墅

安信唔係最高咩

大宅

因為已經約左citibank,所以無打電話問安信,下次至打電話問。

今日做左citibank,半年定存利率1厘、申請citigold A/C,有迎新免費簽賬額$1,000、經電話登記,再送惠康coupon$400、經有citibank 信用咭戶口的人介紹,介紹人有介紹獎賞,免費簽賬額$500,共$1,900。這個獎賞不論做3個月或是半年都一樣咁多。由5月1日至5月9日咋wor,咁短期,唔知真定假。

差d唔記得,仲有隻24k包金的麻雀或是金幣送。不切實際的禮物,送張10蚊大家樂現金卷給我好過

謝謝大家的tips!

民房

原帖由 busymami 於 09-5-6 23:54 發表
因為已經約左citibank,所以無打電話問安信,下次至打電話問。

今日做左citibank,半年定存利率1厘、申請citigold A/C,有迎新免費簽賬額$1,000、經電話登記,再送惠康coupon$400、經有citibank 信用咭戶口的人介紹,介紹人有介 ...

1厘太低息啦, 點追通賬?

水晶宮

原帖由 busymami 於 09-5-6 23:54 發表

今日做左citibank,半年定存利率1厘、申請citigold A/C,有迎新免費簽賬額$1,000、經電話登記,再送惠康coupon$400、經有citibank 信用咭戶口的人介紹,介紹人有介 ...

水晶宮

我三月尾join左citigold, 優惠同而家一樣, 但年定期4個月有2厘息, 果時佢都話優惠至31.3.09

大宅

無辦法,依家處處都低息,不過,相對供樓平左,著數仲多左。

原帖由 ricecooking 於 09-5-7 23:18 發表
我三月尾join左citigold, 優惠同而家一樣, 但半年定期有2厘息, 果時佢都話優惠至31.3.09

大宅

安信有沒人去做左定期??

原帖由 shirley10521 於 09-5-5 20:30 發表
安信唔係最高咩
:-)  :-P

首頁

尾頁

跳至