潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我以為呢個網都係正貨既網站
買左對givenchy sneaker
一打開盒勁嬲
對鞋完全有著過既痕跡,二手鞋咁!!!
Send 去complaint,叫我send 有warranty seal既相比佢,但問題係對鞋一開盒就無所謂既warranty seal!!!!!!
我收到對鞋,一開盒就即日即時send complaint!
真係極嬲!從未試過網購係咁樣!

yuenminggirl    發表於 19-8-5 12:20
Cheuk2012    發表於 19-6-26 23:34

大宅

真係好過份喎!

大宅

我都試過類似情況,喺Matchesfashion 買左一個ysl niki, 拆開一睇就知有人用過的,d邊位sip哂塵,即退加投訴。

大宅

二手應該未至於, 似係display 貨, 比人試得多

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無可能收貨

水晶宮

好離譜!

子爵府

siuting518 發表於 19-6-26 00:18
一打開盒勁嬲

我估係display 係

我上次係Browns 重嬲,個袋十分之有問題,packaging 重衰,已blacklisted

侯爵府

咁都得!

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

siuting518 發表於 19-6-26 00:18
一打開盒勁嬲

我睇妳對應該係display
FF 都試過寄display 比我
MyT 仲衰....寄對著過出街嘅RV 比我

wcpcelia    發表於 19-6-27 09:36
Hello...

子爵府

Savait 應該好難比你退,我試過argue 了很久才比我退(suspected 係假貨), 之後當地tax 要seller 比around 4200hkd tax 佢就扣了我$4200, 我又付了500 多郵寄費,令到我極憤怒。兩件moncler 加起才around $7000

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

似係display 貨

子爵府

似DISPLAY, 如果係賣DISPLAY應該註明

子爵府

bettywong80 發表於 19-6-26 11:56
Savait 應該好難比你退,我試過argue 了很久才比我退(suspected 係假貨), 之後當地tax 要seller 比around ...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

bettywong80 發表於 19-6-26 11:56
Savait 應該好難比你退,我試過argue 了很久才比我退(suspected 係假貨), 之後當地tax 要seller 比around ...

我都經歷過同Savait CS角力,回覆用語全部唔客氣,好似係個客甘話返我轉頭,事原發電郵話其中一件Moncler無貨但又收多左運費(計重量) ,問清楚想refund shipping cost一直無回覆過!於是再問另一個handbag唔岩退款程序,感覺非常差,Savait攪中介做refunds所以批客要比at least幾千蚊既custom fee中介費

子爵府

dirtygal2046 發表於 19-6-26 13:32
我都經歷過同Savait CS角力,回覆用語全部唔客氣,好似係個客甘話返我轉頭,事原發電郵話其中一件Moncler ...

係,個男cs 態度極之差!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

大宅

dirtygal2046 發表於 19-6-26 13:32
我都經歷過同Savait CS角力,回覆用語全部唔客氣,好似係個客甘話返我轉頭,事原發電郵話其中一件Moncler ...

我都好唔like Savait...

第一次亦都係唯一一次order... 個袋嚟到澳洲... DHL要我俾custom duty & tax... 我好shocking...
因為我order之前check過晒website terms & conditions... 寫明includes VAC & other tax... 我先落order... 結果...

Email俾CS... d reply不知所謂... 我cap埋terms & conditions... 佢哋竟然覆我... 佢哋個價咁平點可能包埋tax...

九唔搭八... 我覆佢你哋個價包埋tax都唔係very low... 只係reasonable price...

最後覆極都話唔包custom tax... 我唯有硬食... 不過無下次...

Blacklisted...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

littlecoolcool 發表於 19-6-26 15:28
我都好唔like Savait...

第一次亦都係唯一一次order... 個袋嚟到澳洲... DHL要我俾custom duty & tax... ...

Savait so called "CS" 答完等於無答架,仲令客人越來越嬲添,先令客人唔會再幫襯既感覺!

非常同情coolcool不幸既經歷,最後要額外俾多幾錢洗關費?

其實Savait無請內部員工處理refunds and custom fee,有任何事發生都落左去客人食晒 唔跟terms and conditions仲返咬返客人,啖氣下不了

大宅

第一次也是唯一一次囉!
如大家所言個CS d reply 令人更加火上加油!
真係要blacklist 呢間野!

首頁

尾頁

跳至