使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

煩請跟進,謝謝

連續幾個月都沒法load到呢個節慶圖帖,每次都是一直搖搖馬樣(如圖)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我喺接龍都有出現故障問題
有啲post回覆完,出現(沒有最新回應)。不過cap唔切,冇特定主題,間中會出現。
請問server係咪仍未整好?
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

剛剛又發現有故障情況。
收到(引用回復)撳入去完全空白。
煩請處理

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

mariefish 發表於 19-7-3 15:06
煩請跟進,謝謝

連續幾個月都沒法load到呢個節慶圖帖,每次都是一直搖搖馬樣(如圖)
你好,請試試現在是否OK ? 謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-7-3 19:02
剛剛又發現有故障情況。
收到(引用回復)撳入去完全空白。
煩請處理

寶石宮

特派員 發表於 19-7-4 11:52

謝謝特派員回覆
3樓嘅情況今日未出現過,
2樓提及嘅情況今日出現咗一次

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

特派員 發表於 19-7-4 11:51

剛剛試了都是搖搖馬,關唔關XS MAX 事?我見其他人又玩到,只係我玩唔到

管理員

mariefish 發表於 19-7-4 13:54
剛剛試了都是搖搖馬,關唔關XS MAX 事?我見其他人又玩到,只係我玩唔到

...

你好,使用 XS MAX 測試,可以開到主題 ( 如圖 ),請問會否是當時網絡接收問題 ?

翡翠宮

特派員 發表於 19-7-5 11:25
你好,使用 XS MAX 測試,可以開到主題 ( 如圖 ),請問會否是當時網絡接收問題 ?

我再試試,謝謝幫忙測試啊

翡翠宮

特派員 發表於 19-7-5 11:25

我剛剛將排序設定為順序,就開到了,我估係呢個問題啦,thank you

管理員

mariefish 發表於 19-7-5 13:12
我剛剛將排序設定為順序,就開到了,我估係呢個問題啦,thank you
好的,我們也會再測試一下。

首頁

尾頁

跳至