自由報料

跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

我個囡d濕疹又起番....頸後面, 手"較", 腳"較"位抓到流"淋巴" - 即係流水...見到佢都好心痛, 星期六行北角新都城百貨, 見到有專櫃買依隻竹醋液, 見到佢話對濕疹有幫助, 起初都無咩信心, 但個 sales 話真係好得, 咁咪買支返去試吓囉.....初初噴係好鬼"嗱"架, 因為有傷口架馬, "嗱"到我個女跳舞啊....但講都唔信, 睇住埋口架.....我星期六晚先買....一日噴兩次, 星期日下午d傷口全部埋晒口啦....今星期三, 只淨低d印咋.....問我個囡仲有無痕, 佢話無痕啦.....所以特別推薦俾d有濕疹小朋友 or 媽咪試吓.....價錢都 ok 囉....有用就唔覺貴囉.... hk$78.00 / 180ml

男爵府

thx for your sharing,

原帖由 cherrytso 於 09-5-6 13:12 發表
我個囡d濕疹又起番....頸後面, 手"較", 腳"較"位抓到流"淋巴" - 即係流水...見到佢都好心痛, 星期六行北角新都城百貨, 見到有專櫃買依隻竹醋液, 見到佢話對濕疹有幫助, 起初都無咩信心, 但個 sales 話真係好得, 咁咪 ...
Cheers,

阿檬

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

any other information?
from web or catalogue?

男爵府

北角新都城百貨, 見到有專櫃買依隻竹醋液

原帖由 asllbaby 於 09-5-6 13:16 發表
where do u buy?
Cheers,

阿檬

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

any other information from web

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問可唔可以影張相睇下,我亞仔呢排都返發啦~

大宅

http://hk.myblog.yahoo.com/vitalcharcoal/article?mid=144

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

多謝報料!!我個仔隻腳成日
"鞋十十"等我經開去買返支先!
(不過北角真係幾遠...)

男爵府

thanks for sharing.
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

唔洗客氣, 正所謂 "bk精神, 分享俾人"....如果係好嘅, 對有濕疹人大小朋友都係一個喜訊黎囉.....

大宅

原帖由 yuensiu 於 09-5-6 14:48 發表
多謝報料!!我個仔隻腳成日
"鞋十十"等我經開去買返支先!
(不過北角真係幾遠...)

係啊, 只係可以嚮銅鑼灣同北角有得買咋, 因為我住北角, 所以我就比較方便囉.....

珍珠宮

畀面勳章

請問知唔知道做到幾時,如果唔係我今個星期五或六先去買,如果邊個想買就pm比我(要確實真係買,唔好話買完先話唔要),我會沿香港線交收(不收取手績費)。

大宅

可以比幾大個用架, 因為我個女得5個月炸, 用唔用得呢, 個質地點架?

男爵府

四日就好啦?

大宅

原帖由 bb女女 於 09-5-6 15:36 發表
請問知唔知道做到幾時,如果唔係我今個星期五或六先去買,如果邊個想買就pm比我(要確實真係買,唔好話買完先話唔要),我會沿香港線交收(不收取手績費)。 ...

佢好似長期都有架.....係專櫃黎架....

大宅

原帖由 aves_y 於 09-5-6 15:54 發表
四日就好啦?

我唔知係唔係已經好晒, 但d傷口已經埋晒口, 無痕....咁算唔算係好 ???

大宅

原帖由 jennyngbc 於 09-5-6 15:36 發表
可以比幾大個用架, 因為我個女得5個月炸, 用唔用得呢, 個質地點架?

妳可以打個電話去問一問先架.....因為我個女8歲架啦....所以我會夠胆俾佢試囉...但 bb 我就唔夠胆講囉....所以妳打電話問清楚先再決定...

大宅

Hi Cherrytso,

請問可以俾佢地個電話我嗎?

thanks!!

大宅

我個女都試過好多藥物都係會埋口但都係痕
等我明天去買試下先.
我明天會去cwb到買.
如果有媽咪有雖要我可代買mtr交收.
個要留電話呢.

首頁
12345...15

尾頁

跳至