懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果政府醫院安排到有期去照20週結構,仲有冇需要出去私家照多次?
QE照得仔吾仔細?
#非高齡孕婦

大宅

回覆 RozitaC 的帖子

我照完就無再出去照喇(都係QE),我覺得都ok,係粗魯左啲,㩒得有啲痛姐。

複式洋房

回覆 [email protected] 的帖子

大概照左幾耐阿?系醫生定系護士照?

別墅

我都係QE,非高齡,幫我照係醫生,幾詳細,應該照既都照到,中間叫我出去行左半個鐘因為阿b趴左係到。我本身有再睇私家,因為我想要相同dvd留念

如果你擔心既,可以book 定私家,當做後備,因為結構醫生好難book

洋房

我係高0,將會係將軍澳醫院照唔知好唔好。

大宅

LscE 發表於 19-7-5 13:48

Me 2, 好少聽人講TKO 醫院照得好唔好,都唔知仲出唔出去照好

複式洋房

回覆 yu12345678 的帖子

謝謝分享~我都喃住book私家遲過QE,睇QE仔吾仔細再睇
但系有好幾個醫生要住完唐氏先俾book結構

大宅

sugarhoney 發表於 19-7-5 13:54
Me 2, 好少聽人講TKO 醫院照得好唔好,都唔知仲出唔出去照好

唔知TKO會唔會安排比我呢....
最近登記,月尾成12w先第一次見助產士..
你地個結構期大概幾多周比到你哋呢?

大宅

shu_vanbe 發表於 19-7-5 21:57
唔知TKO會唔會安排比我呢....
最近登記,月尾成12w先第一次見助產士..
你地個結構期大概幾多周比到你哋呢 ...

我係做唐氏test個日比張紙我話20週照結構

大宅

2020勳章

我係qe照過,非高齡,係姑娘照
我覺得詳細過出面私家醫生照
如果唔係需要相同video留念
個人認為冇乜需要額外比錢照多次

子爵府

我係QE 照,10分鐘就照完,冇數手指腳指。 我諗係好睇邊個照

男爵府

LscE 發表於 19-7-5 13:48

我都係高0又係將院, 我覺得係幾hea, 如果約得切我會再約私家

大宅

我都係QE照,都照得好詳細,大約20分鐘.....咁就慳返唔洗去私家照

大宅

Qe都俾左結構期我,講明係姑娘照

複式洋房

回覆 gunpowder 的帖子

其實我都唔係好執著於d相同video,因為應該都唔會睇番

複式洋房

回覆 winnie627 的帖子

咁我都係book定多個私家會穩陣d,即係都係睇彩數

洋房

都係QE 照
我問私家醫生
佢話其實政有得照都ok 㗎啦
可以慳返錢私家

複式洋房

2020勳章

RozitaC 發表於 19-7-5 12:27
回覆 [email protected] 的帖子

大概照左幾耐阿?系醫生定系護士照?

結構一定要係母胎學醫生先可以幫你照!
吾會係護士就照得!

複式洋房

2020勳章

RozitaC 發表於 19-7-6 19:17
回覆 winnie627 的帖子

咁我都係book定多個私家會穩陣d,即係都係睇彩數

第2個謝醫生價錢平 但好難book!
第6個林醫生係權威會貴d!

大宅

sugarhoney 發表於 19-7-5 13:54

我係將軍澳姑娘照,個人覺得好差,照完我淨係知我b有頭有手有腳有內臟,乜都冇同我講,又粗魯。所以我即刻出去私家再照清楚,差好遠。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊