在職全職

跳至

首頁

尾頁

洋房

我仔仔13個月大 一向都係我湊開 所以好痴我 間唔中比屋企人湊 黎緊10月繼續學業 到時兩邊都要兼顧 諗到都腦痛

子爵府

kckc329 發表於 19-7-8 08:14
我仔仔13個月大 一向都係我湊開 所以好痴我 間唔中比屋企人湊 黎緊10月繼續學業 到時兩邊都要兼顧 諗到都腦 ...

我都想再進修,未有bb之前半工讀完成degree,生完就無讀書,而家個仔2歲半返緊學,岩岩又搵到新工,我又心癢癢想再讀master,趁未有二胎同仔仔未讀小學,功課壓力無咁大,但無信心可以幾邊兼顧

洋房

回覆 noodle_noodle 的帖子

你係自己湊開定有人幫手?如果冇人幫真係好難兼顧咁多野

子爵府

kckc329 發表於 19-7-18 02:38
回覆 noodle_noodle 的帖子

你係自己湊開定有人幫手?如果冇人幫真係好難兼顧咁多野 ...

我讀degree前時仔仔未出世,佢而家讀左全日幼稚園,家人會夾下時間幫手咁

別墅

我仔仔13個月大 一向都係我湊開 所以好痴我 間唔中比屋企人湊 黎緊10月繼續學業 到時兩邊都要兼顧 諗到都腦 ...

我一邊湊bb一邊學習新知識,好在女女三歲了,返學了

洋房

我預產期係31/10,覺得自己未必兼顧到,就申請左一年休學,遲下年應該同你情況差唔多,驚自己放棄呀

大宅

有 剛讀完3年part time course
死過翻生的感覺

複式洋房

我,記得放手俾屋企人照顧,中規中矩就算,別要求太多,你個心先可以好過d

下年畢業喇~

首頁

尾頁

跳至