夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

有冇人係已婚,有小朋友,但因為居住問題同老公分開住?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Sweetbabymom 發表於 19-7-10 22:33

公海嗰邊有見過 最後都真係分開
月光很美麗☺

大宅

回覆 Sweetbabymom 的帖子

現實都聽過,結果最後都分開

洋房

回覆樓主:

未婚。但有小朋友。都係分開住。。我諗分開都是遲早問題

大宅

skybluesky 發表於 19-7-10 23:41
未婚。但有小朋友。都係分開住。。我諗分開都是遲早問題

點解呀?

洋房

Sweetbabymom 發表於 19-7-10 23:44
點解呀?

佢大男人唔肯住我家。之前成日話佢家冇咩人。但唔係囉。太多人我唔想成日爭e樣果樣
bb係意外有左既。所以冇諗清楚就生。

男爵府

識人係咁
好奇怪,好似離左婚既單親家庭
男人間唔中探下對仔女咁
覺得最後都係會分開

洋房

littlefunpig 發表於 19-7-10 23:47
識人係咁
好奇怪,好似離左婚既單親家庭
男人間唔中探下對仔女咁

但其實好似依家好多人都係咁。

大宅

skybluesky 發表於 19-7-10 23:48

好多都分開住?

大宅

2019新春慶豚圓

分開住無問題!試過生完都分開住成一年,之後一齊住番!

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
jamlee309 發表於 19-7-11 00:00

生完每日都過來睇我地,再返去,都可以接受嘅。

侯爵府

2019新春慶豚圓

Sweetbabymom 發表於 19-7-10 22:33
我父母係,前後分開共10年(大概)而家佢地又係因居住問題一齊住老人公寓。佢地青梅竹馬大既。
我小學時期,生活如同探親家庭。

男爵府

skybluesky 發表於 19-7-10 23:48

而家聽得多左同埋真係見到有
其實頭家都未置好,點解要生小朋友?
小朋友好可憐咁,唔知叫唔叫單親

大宅

littlefunpig 發表於 19-7-11 00:07
而家聽得多左同埋真係見到有
其實頭家都未置好,點解要生小朋友?
小朋友好可憐咁,唔知叫唔叫單親

其實我本來同奶奶住,生之前大家生活得好好,生完後,我奶奶又話夾吾到,所以我同小朋友搬走,等揾到屋(起碼夠住)先叫老公一齊過來住

男爵府

Sweetbabymom 發表於 19-7-11 00:05
生完每日都過來睇我地,再返去,都可以接受嘅。

咁夜晚你自己一個湊?定你媽媽湊?
識人係咁,慢慢越來越越少見,由出世到大唔知幾多年了

男爵府

Sweetbabymom 發表於 19-7-11 00:10
其實我本來同奶奶住,生之前大家生活得好好,生完後,我奶奶又話夾吾到,所以我同小朋友搬走,等揾到屋( ...

下,唔搵屋即刻搬?搵屋唔需要太耐喎⋯⋯

我果陣都係咁,不過係我唔慣同6299咁多人一齊住,跟住我老公即刻搵屋同我一齊搬出去住

複式洋房

858D 發表於 19-7-11 00:06
我父母係,前後分開共10年(大概)而家佢地又係因居住問題一齊住老人公寓。佢地青梅竹馬大既。
我小學時期 ...

咁你同爸爸媽媽關係有影響嗎?

複式洋房

jamlee309 發表於 19-7-11 00:00

夜晚你自己一個湊b?定有人幫手?

大宅

littlefunpig 發表於 19-7-11 00:18
咁夜晚你自己一個湊?定你媽媽湊?
識人係咁,慢慢越來越越少見,由出世到大唔知幾多年了
...

我自己主力湊,婆婆間吾中玩下咁

大宅

kikilala_1224 發表於 19-7-11 00:25
夜晚你自己一個湊b?定有人幫手?

我自己湊呀。不過婆婆收工會睇下佢咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊