潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

small size with good price!!$13xxx
橙色搵左好耐

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ada0707    發表於 6 天前
wcpcelia    發表於 6 天前
guoda1668    發表於 6 天前
[email protected]@    發表於 7 天前

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

呢隻拼色幾特別喎 靚

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

大宅

shirleyli_0513 發表於 19-7-11 16:00
small size with good price!!$13xxx
橙色搵左好耐

邊到買呀?

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

大宅

翡翠宮

2019新春慶豚圓

邊度買?

大宅

24s呀 而家有新code重平多1500呀

男爵府

2019勳章

shirleyli_0513 發表於 19-7-11 21:20
24s呀 而家有新code重平多1500呀

我尋晚用了10%code買了酒紅色。
啱啱先發現有新code,諗住明天收到貨後做free return之後再買過。會不會好衰呢?

大宅

karenlkw 發表於 19-7-11 22:59
我尋晚用了10%code買了酒紅色。
啱啱先發現有新code,諗住明天收到貨後做free return之後再買過。會不會好 ...

我岩岩都係咁做

男爵府

2019勳章

shirleyli_0513 發表於 19-7-11 23:41
我岩岩都係咁做

咁我跟你!
我諗住點都用新code買咗先,驚冇貨。
又心絲絲想買埋另一款袋。
退應該唔難架呵?

大宅

karenlkw 發表於 19-7-11 23:45
咁我跟你!
我諗住點都用新code買咗先,驚冇貨。
又心絲絲想買埋另一款袋。

我用另一個account買左啦
得返Last 1個
千幾蚊無理由唔退姐
我click左return 等佢再搵我lu

wcpcelia    發表於 6 天前

男爵府

2019勳章

shirleyli_0513 發表於 19-7-11 23:49
我用另一個account買左啦
得返Last 1個
千幾蚊無理由唔退姐

咁我可以用同一個account買還是要用另一個呀?請指教

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
shirleyli_0513 發表於 19-7-11 16:00
橙色搵左好耐

HIMMAMA3  男爵府

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

想問係咪直接寄香港屋企地址?

大宅

karenlkw 發表於 19-7-11 23:53
咁我可以用同一個account買還是要用另一個呀?請指教

其實同一個都應該得

大宅

RAINQQ 發表於 19-7-12 00:58
想問係咪直接寄香港屋企地址?

Yes!

男爵府

2019勳章

shirleyli_0513 發表於 19-7-12 08:35
其實同一個都應該得

尋晚等唔切你已經買咗lu
而家個status 話pending payment
一見佢order shipped, 我就會做return

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊