自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

岩岩尋日買左件野 今日即刻降價左15美金有問cs冇辦法做到price match and refund 唯一可以就拒收/return件貨再買過 但因為經代運做唔到拒收 想請教高手們 如果做return手續會好繁複嗎?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

買咗但賣家未寄可以取消

男爵府

Return唔使比郵費?
如果要比就唔做好過做
又晒時間又晒功夫重新買過

複式洋房

ricci0917 發表於 19-7-16 00:24
岩岩尋日買左件野 今日即刻降價左15美金有問cs冇辦法做到price match and refund 唯一可以就拒收 ...

hi, 分享一下,因為o岩先做完return, 如你收到貨後想return件貨,搵cs佢地會出個return label比你,咁你去任何一間UPS print out個return label之後,drop off係ups就可以退返錢,手續十分簡單,然後你可以再買過~ 但係要drop off係ups呢下你可能要搵人幫手,如果你唔係當地的話。
我o岩先係咁做return 的,可能還有其他方法我就唔清楚la。

wcpcelia    發表於 19-7-16 09:34

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

要睇係唔係amazon賣或者fulfilled by amazon, 否則係多數要俾return郵費,仲要你自己搞return, 賣家收唔到就冇得退錢。最好係未出貨前搞退貨,出咗就唯有等收到再搞。而家如果喺有amazon go store嘅地方退貨十分方便,唔駛包裝唔駛寄,申請完退貨後會email個QR Code俾你,拎住件貨去到amazon go store, 出示QR Code, 店員一scan個code就搞掂,我上星期退貨,入店唔駛一分鐘就出返嚟,五分鐘後收到確認收件電郵,未夠兩個鐘通知我已經退款,三至五個工作天會將錢入返我銀行戶口。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至