親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我發覺响淘寶買入場券平好多,例如芭提雅Teddy Bear Museum,klook賣HK$101,官網賣250 THB,淘寶賣 人民幣25蚊。點解淘寶可以平咁多?啲飛會唔會有問題㗎?

大宅

kwclau 發表於 19-7-21 18:43
我發覺响淘寶買入場券平好多,例如芭提雅Teddy Bear Museum,klook賣HK$101,官網賣250 THB,淘寶賣 人民幣 ...

大陸好多人會上淘寶買,你有勇氣都可以試下,用完返嚟分享下

大宅

我發覺响淘寶買入場券平好多,例如芭提雅Teddy Bear Museum,klook賣HK$101,官網賣250 THB,淘寶賣 人民幣 ...

純好奇,為何klook噤貴, HKD100 = 390 b. 比官網更貴

大宅

dinner1314 發表於 19-7-21 20:32
純好奇,為何klook噤貴, HKD100 = 390 b. 比官網更貴

可能klook包含手續費,又要包底對換率等等,貴少少都可以理解。但淘寶真係平得好可疑,我地3人,klook HK$303,淘寶家庭票3人$73人仔。

侯爵府

想知also

男爵府

買過幾次冇問題;客服比 klxxk n kkdxy好好多!!有即事票,又可以在淘寶問野!!kl n kkd 好似 24 前及只有email 溝通!

珍珠宮

我包車、買票跟day tour 都係淘寶未試過失手

wcpcelia    發表於 19-7-22 10:06

侯爵府

jojoplanet 發表於 19-7-22 03:16
我包車、買票跟day tour 都係淘寶未試過失手

我見有d淘寶月銷數字得十幾,如teddy bear museum,
嗰d唔知信唔信好

子爵府

回覆 Aidenlo 的帖子

我上年係淘寶買環球影城, 客服確實比HOPETXXX / 好好多

子爵府

今年去US, 照舊去淘寶買, 只要去D銷量高同評價好的, 就沒事了

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

之前買過siam水族館飛,方便又快確認,當時仲係新年,客服回覆快手,入場又方便,淘寶真係幫到手
I 大蚊豬   

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

多謝分享

珍珠宮

Aidenlo 發表於 19-7-22 08:51
我見有d淘寶月銷數字得十幾,如teddy bear museum,
嗰d唔知信唔信好

【[芭堤雅泰迪熊博物馆-大门票]泰国芭堤雅Teddy bear亲子游景点】,椱ァ製这段描述₳uIB8Y73YS8o₳后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)

呢間多評價

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

啱啱去完新加坡, 買過legoland同angrybird, 完全無問題
放下自在

珍珠宮

點解佢地可以做到甘平呢?

侯爵府

jojoplanet 發表於 19-7-22 21:09
【[芭堤雅泰迪熊博物馆-大门票]泰国芭堤雅Teddy bear亲子游景点】,椱ァ製这段描述₳uIB8Y73YS8o₳后到(em ...

我見淘寶kaan show 只賣人仔155 (但月銷只有10)
Klook $228

一張飛平$50

15 16 中

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Macusmama 發表於 19-7-23 11:32

估計係大量咁買有批發價! 我見coupon issue date唔係買果日
放下自在

大宅

回覆樓主:

揾信譽好既店係冇問題,我之前去星馬韓日都同 TB 買過門票,包車等,絕冇問題。

珍珠宮

Macusmama 發表於 19-7-23 11:32

很難解釋,例如一個袋,美國賣$5000,香港賣一萬

珍珠宮

Aidenlo 發表於 19-7-23 13:26
我見淘寶kaan show 只賣人仔155 (但月銷只有10)
Klook $228

Klook d野我覺得係貴過TB但其實係當地佢地可能都係同一agent. 我最返包車係Taobao 訂但個司機都有拉klook order

首頁

尾頁

跳至