論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

工人保險

有無人要同工人買保險, 我搵過最平係道x銀行
$420 /一年, 760/ 兩年 (連醫療門診),12月尾投保有$50 百街coupon送....推薦人同投保人都有coupon送, 我剛剛收到保單, 如果有人要同工人買,又覺得抵就pm我, 或email 比我[email protected]大家都可賺到張coupon.

男爵府

Re: 工人保險

道 x 唔係依家做緊特價 $300/ 一年咩

複式洋房

$300 好似無門診, 我剛買一年 要420 喎, 全部有,中醫鐵打都有得CLAIM

男爵府

PLS CHECK PM

男爵府

could you pls call me at 9415 2231 in office hour, tell me the details, tks.

kylie

大宅

我都要買呀
邊間平呀

子爵府

畀面勳章

係咪法例規定一定要買ga? 死啦, 我好似冇咗件事tim

大宅

yuenbeebeema 寫道:

有無人要同工人買保險, 我搵過最平係道x銀行
$420 /一年, 760/ 兩年 (連醫療門診),12月尾投保有$50 百街coupon送....推薦人同投保人都有coupon送, 我剛剛收到保單, 如果有人要同工人買,又覺得抵就pm我, 或email 比我[email protected]大家都可賺到張coupon.

我ARM ARM買左但就665 PER 2 YR
但無話有coupon送
?-( ?-(

複式洋房

你買個隻係咪無門診架???我都係ARM ARM買左保單早2日收到連一張FORM, 介紹人同比人介紹都有50 百街COUPON
所以我個FRIEND問左好多間保險公司同銀行要有門診最平佢買左, 之後叫我買, 我地都吾知有COUPON送, 可能剛做PROMOTION, 不過12月31日號就完.

僱主係要買勞工保險, 當然你吾買, 工人有無咩意外, 死亡就無事, 不過大吉利事, 佢係香港有咩事, 你又無買就大件事,
我就次次都有買埋醫療, 多100元到但如果同佢去睇一之醫生都黎番, 我個工人上次放假都吾知食左D咩, 成身一粒粒, 吾同佢睇, 點比個仔佢DIM.....

複式洋房

Re: 工人保險 更正

SORRY, SORRY, 剛剛有人打電話問左, 原來我無睇清楚佢張FORM, 原來重要幫佢買多一份居保先有得送.....

洋房

有門診$3000一年,廣告裹有顯示

男爵府

我 agent 幫我申請, $480/年.
內容比 道x 好 d.
有興趣, pm 我.
不過 唔知我 anent 可否同你們代辦.

首頁

尾頁

跳至