想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

因為平時都遲黎M,有時又會早,排卵又亂,
7/7 PERIOD DAY1
有間中做功課,冇特別驗幾時排,又冇量體溫
27/7 LAST DODO
1/8 M 痛,多分泌
2/8 下腹微痛
5/8 開始冇咩分泌,KEEP 住有下腹時微痛,但開始腰酸
10/8 胸脹痛,因為琴晚十一點幾訓,凌晨近四點驗,一條粗線,

係咪應該係等M 到,唔會係中獎未驗到掛,聽聞又話DoDo後18日先叫一定冇
搞到我又唔敢飲茶同亂食或者劇烈運動

大宅

fewgamer 發表於 19-8-10 15:17

同你一樣煩惱,諗住15/8再驗多次,而家用住紅綠D驗

別墅

回覆 lunball 的帖子

其實我覺得遲排,有分泌果時應該先排卵,但已經飛左,唔得閒做功課都係等M COME 迫自己接受現實

男爵府

fewgamer 發表於 19-8-10 15:17

我就預計M之後幾日,會準啲,最好是你預計會黎M果日之後一星期,祝福你啊

別墅

回覆 nalinacc 的帖子

先感謝你
不過點解呢?? 如果last dodo 過左咁多日,驗唔到仲會中咩??中左就 著床左之後hcg 就夠高驗到啦

男爵府

fewgame 發表於 19-8-10 19:48

先感謝你

Last dodo是否指行房?我會在預計M之後驗會準確啲,如果dodo完咁快驗未必顯示得清楚,BB可能就快啲知,BB女會慢啲

別墅

我搵到個表。。。https://theblump.files.wordpress.com/2014/11/hcg_levels-chart.gif?w=444&h=304&crop=1&zoom=2[img]blob:https://www.baby-kingdom.com/81983091-567f-4e65-b1fb-a94759cefe97[/img]

大宅

fewgamer 發表於 19-8-10 17:06
回覆 lunball 的帖子

其實我覺得遲排,有分泌果時應該先排卵,但已經飛左,唔得閒做功課都係等M COME 迫自 ...

你驗左未?驗左cb 貴野,not pregnant

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我同你一樣幾時黎M幾時do,呢幾日有粉紅色分泌,但又唔黎M,驗過紅D得個控,遲左一個禮拜都未黎M,想點

首頁

尾頁

跳至