時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

過去甘多星期暴徙既暴行有目共睹!
武力不斷升級!本以為會受全港市民既反感!
但無奈地還看到身邊有一大班人支持暴徙既所謂「市民」,好像沒有退落黎既跡象!
當初都以為警察捉返一千幾百個暴徒,事件會告一段落!但眼見現時的局勢,暴徙背後支持既人一日吾收手,死士都係會不斷出現!
救得今次,不知多少年後,同樣事件會出現!?

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

最慘好多眼盲的黃絲。

大宅

唉,真係擔心香港未來。點解暴力衝擊可以被無限合理化。警察又無論做乜都錯。

其實我同老公都覺得,大家嘅諗法先至令人擔憂。又擔心阿女喺呢個環境長大會俾人影響。始終無論我哋點樣教,朋輩影響都唔細。

大宅

世界變啦 竟然有人同情啲罪犯

大宅

u07hlc 發表於 19-8-12 09:09
唉,真係擔心香港未來。點解暴力衝擊可以被無限合理化。警察又無論做乜都錯。

其實我同老公都覺得,大家嘅 ...

絕對認同

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

重有既,應該都係共犯,有份出去非法遊行既人,分分鍾都係暴徒!

男爵府

係星企仲有 FB更多 有少少良知都唔會支持佢地 如果想香港好 就應該支持警方執法

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

出武警啦!班bb返屋企!不過受傷又會瓜瓜叫

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

好似邪教咁,什麼道理也沒有,只有粗口

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

個勢係果班入腦的唔會停手
。到底幾時先醒覺

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

之前有jm開post話“集體撞邪”
的確好中。
無論如何,我相信呢場系顏色革命,金主唔肯收手,阿爺未打嗮d大鱷,唔知幾時停
今日睇到以下內容,真係好心寒,顏色革命,香港真係玩唔起,希望大家都停一停,諗一諗,認清宜家嘅形勢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

FB慘不忍睹

別墅

miyukib 發表於 19-8-12 13:19
FB慘不忍睹

普通市民係吾夠有組織既恐怖份子鬥!
FB被滅聲已是事實!
唯有自求多福!

男爵府

牛年勳章

小天使 發表於 19-8-12 09:05
最慘好多眼盲的黃絲。

佢哋眼冇盲,係心盲啫

公爵府

2024年龍年勳章

黃絲似有「斯德哥爾摩綜合症」

意思是指犯罪的被害者對於加害者產生情感、同情加害者,認同加害者的某些觀點和想法。

甚至反過來幫助加害者的一種情結這些情感被認為是不理性的、濫用同理心。

首頁

尾頁

跳至