自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

巴士

民房

回覆樓主:

想問機場有冇巴士返嚟,屋企人今日返,佢在外地消息知冇巴士,但香港呢邊好靜冇事冇理由沒巴士,有冇人知現在點?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

qwertyYou 發表於 19-8-14 12:35
想問機場有冇巴士返嚟,屋企人今日返,佢在外地消息知冇巴士,但香港呢邊好靜冇事冇理由沒巴士,有冇人知現 ...

上九巴網同app1933都有巴士

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

qwertyYou 發表於 19-8-14 12:23
巴士

暫時正常

伯爵府

qwertyYou 發表於 19-8-14 12:35
想問機場有冇巴士返嚟,屋企人今日返,佢在外地消息知冇巴士,但香港呢邊好靜冇事冇理由沒巴士,有冇人知現 ...

有,暫時正常

珍珠宮

回覆樓主:

現在正常,晚上冇人答到你!

民房

Fion710 發表於 19-8-14 12:39

我都係驚晚上

珍珠宮

qwertyYou 發表於 19-8-14 12:40
我都係驚晚上

而家機場有聚集不過好小人數,朋友目測2x幾人,雖然機場出禁制令,怕佢地佔據出口同馬路!

男爵府

Fion710 發表於 19-8-14 12:46
而家機場有聚集不過好小人數,朋友目測2x幾人,雖然機場出禁制令,怕佢地佔據出口同馬路!
...

坐機鐵,最近要返到黎

男爵府

頭先落機一切正常

子爵府

2019新春慶豚圓

Fion710 發表於 19-8-14 12:39

D喪屍通過晚上才發作。。

日抖唔見得光,大家會平安d..

大宅

2019勳章

快d走 又清場啦

男爵府

回覆樓主:

要問下黑衣人先知

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章