親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想問一下, 如果住宿營的話, 營費包唔包以下的活動呢?

包括彈床、箭藝、滾軸溜冰、單車、營外參觀、游泳、遠足、運動攀石、美式桌球,每項活動均經渡假營悉心安排,並由合格導師在旁指導。另有乒乓球、康樂棋、室內體育館、籃球場、羽毛球場、五人足球場、室內門球、草地滾球等康體活動。

或者我用呢D設施要另外每項收費呀? 我上網搵唔到.

禁止訪問

子爵府

yananji 發表於 19-8-14 18:01
全部活動都係免費, 營費包埋, 只需要比 $ 食飯飲野.

咁又幾好喎

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

係邊度訂?

子爵府

回覆 yananji 的帖子

想確認下, 你講的係康民處的? 我想問保良局嗰個. 佢手工藝要比錢. 但我唔肯定其它球類無說明, 是否免費.

子爵府

回覆 kk2008 的帖子

如果係康民處, 可以去各康樂場地及分區康樂事務辦事處的訂營

http://www.lcsd.gov.hk/tc/camp/index.html

(如欲查看各度假營的營位餘額,請點選網頁)

禁止訪問

用戶要求終止服務

牛年勳章

https://www.poleungkuk.org.hk/f/page/17092/19943/PTC_Venue%20and%20Equipment%20Fee%20(5-2019)_Chi.pdf

其餘活動大多收費,如果網上無價目,可以打電話去問
未經許可,請勿轉載

首頁

尾頁

跳至