懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有JM近排到贊育照結構嗎?想了解下個過程。感謝(emoji)

複式洋房

回覆 tammy8882002 的帖子

我啱啱星期一照完, 上三樓登記跟住等咗半個鐘左右啦就可以入房姑娘開始照~ 我個姑娘講野好細聲不過佢都有同我講而家照緊咩同 size O 唔 OK, 有講係男仔定女仔, 照左差唔多40分鐘跟住就走得啦~ 不過我見有D媽媽登記時已經講要買相, 如果買相可能要等一等先走得咯~

大宅

monman1005 發表於 19-8-15 14:00

我啱啱星期一照完, 上三樓登記跟住等咗半個鐘左右啦就可以入房姑娘開始照~ 我個 ...

謝謝你的回覆。因為看之前的JM講話想問嘢會不回答/不會同你講照成點。所以想了解多點。咁請問你有沒有在私家再照?

複式洋房

我諗可能個個姑娘做野手法唔同掛~ 最後姑娘都有講會有醫生之後睇返姑娘影既相, 有問題會一個星期內打電話~ 我諗你都唔洗太擔心既 我都會去私家再照呀, 數清楚手指腳指好D 呀嘛

禁止訪問

大宅

chung123456 發表於 19-8-15 16:20
可以買相?

我之前照oscar個次有買呀

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

Delete

男爵府

monman1005 發表於 19-8-15 14:00

我啱啱星期一照完, 上三樓登記跟住等咗半個鐘左右啦就可以入房姑娘開始照~ 我個 ...

結構應該是專科醫生照 唔會係姑娘照ga wow

男爵府

chung123456 發表於 19-8-15 17:48
想知要機錢

三百幾蚊

男爵府

Nicky1129 發表於 19-8-15 17:54
結構應該是專科醫生照 唔會係姑娘照ga wow

唔係,贊育好多係姑娘照

瑪麗甚至係放射師照添,有問題先轉介返俾醫生再跟進

別墅

tammy8882002 發表於 19-8-15 10:58
請問有JM近排到贊育照結構嗎?想了解下個過程。感謝(emoji)

我喺贊育係醫生照架, 佢一路照一路同我講呢度係bb咩部位, 男定女, 照左差唔多1個鐘, 攪到我好眼訓添

大宅

saladxd 發表於 19-8-15 19:48
我喺贊育係醫生照架, 佢一路照一路同我講呢度係bb咩部位, 男定女, 照左差唔多1個鐘, 攪到我好眼訓添
...

希望我能也能預到肯講解一下的醫生。謝謝你!

大宅

chung123456 發表於 19-8-15 17:48
想知要機錢

三百幾。是相錢再加埋行政費。

男爵府

super_cat 發表於 19-8-15 18:32
唔係,贊育好多係姑娘照

瑪麗甚至係放射師照添,有問題先轉介返俾醫生再跟進

我係贊育睇 助產士見完我 同我講 會幫我同專科醫生約期 比結構期我 佢話到時係醫生照
咁我唔知會有姑娘照結構 姑娘照頸皮照聲波就有
因為睇結構唔係咁簡單 個BB所有器官正唔正常 血管 心臟 手腳 大腦 要睇晒呢d 出面搵醫生照一次都幾千
如果醫生叫姑娘照 我真係信唔過 出咗世有咩事 點算

男爵府

Nicky1129 發表於 19-8-16 01:07
我係贊育睇 助產士見完我 同我講 會幫我同專科醫生約期 比結構期我 佢話到時係醫生照
咁我唔知會有姑娘照 ...

我係去瑪麗放射科俾放射師照添,不過佢哋其實都照得好仔細,分兩次加埋照咗成個半鐘

之後因為有啲小問題,所以照完後好快贊育打嚟叫我返去照多次,嗰次就係專科醫生照喇

男爵府

super_cat 發表於 19-8-16 01:11
我係去瑪麗放射科俾放射師照添,不過佢哋其實都照得好仔細,分兩次加埋照咗成個半鐘

之後因為有啲小問題 ...

但我真係第一次知道政府醫院會叫姑娘照 好意外聽到
因為出面權威醫生用新d嘅器材都有出錯個案.....
攪到我有d 擔心...
我呢個月月尾照

男爵府

Nicky1129 發表於 19-8-16 01:14
但我真係第一次知道政府醫院會叫姑娘照 好意外聽到
因為出面權威醫生用新d嘅器材都有出錯個 ...

係呀,2樓嗰個JM都話係姑娘照

但我相信都唔係個個姑娘都照得嘅,應該都有受過訓練嘅.....

照結構佢哋都係話7,8成機會準確,係有可能有出錯,呢啲好難避免

所以好多JM都會喺出面再搵私家照囉

首頁

尾頁

跳至