單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

生活圈子比較細既單親jm們你地會唔會去交友app識朋友?
當然唔係傾幾句就見面嗰種
有無試過玩交友app見到識既人
係咪好尷尬

男爵府

2019新春慶豚圓

rainbow000 發表於 19-8-21 17:07
有無試過玩交友app見到識 ...

忠告小心交友 !

大宅

回覆樓主:

我都想试下
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

有試過,而家個老公都係交友app識的,當然網絡世界有好人亦都有壞人,自己小心啲,溝通多啲先見面,有唔妥就走人啦。

伯爵府

我以前玩過遇見,不過只係吹水咋,無打算約出來喎...

男爵府

我有係we chat試過,不過真係唔敢出,知道唔會出就好多都無再揾我喇,唯獨1,2個仲有傾下計,所以真係有好多壞人

伯爵府

可以試下SWEETRING的...也不錯,只當交朋友,唔好諗多左..

大宅

Macusmama 發表於 19-8-27 15:16
可以試下SWEETRING的...也不錯,只當交朋友,唔好諗多左..

你好像試過好多款app!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

回覆樓主:

简單d..
如果有興趣交有,post 出來
集中post..
用討論區pm function

伯爵府

ppp123 發表於 19-8-28 07:51
你好像試過好多款app!
SWEETRING-未試過,只係網上見過...
其他就無了...好多APPS,我朋友有玩過,多係呃人,但網上吹水,就無問題...

伯爵府

ppp123 發表於 19-8-28 08:00
简單d..
如果有興趣交有,post 出來
集中post..
交朋友OK的,男又得女又得,但唔洗要男朋友或情人...因為我己有了...我只係提供一D係網上知道的交友APPS比大家...

大宅

Macusmama 發表於 19-8-28 08:40
交朋友OK的,男又得女又得,但唔洗要男朋友或情人...因為我己有了...我只係提供一D係網上知道的交友APPS比大 ...

哦。因為大部份都没,未找到。

伯爵府

ppp123 發表於 19-8-28 13:24
哦。因為大部份都没,未找到。
講真,當你努力不停揾,係無既,就算有,都玩下你咋...所以隨緣,不強求了...一隨緣,就有了...

複式洋房

rainbow000 發表於 19-8-21 17:07
有無試過玩交友app見到識 ...

我而家bf就係交友app識嘅,拍左兩年拖。離婚後都有一段感情不過唔work,我圈子好細又冇乜知心朋友,唔好講話搵對象,有時交友app同陌生人傾下計都ok架。之前我喺交友app識左一個男人,出過黎食飯,大家冇火花,但好好傾變左朋友,而家各自有男女朋友,都會好
whatsapp下吹下水。

伯爵府

houvanje 發表於 19-8-28 16:37
我而家bf就係交友app識嘅,拍左兩年拖。離婚後都有一段感情不過唔work,我圈子好細又冇乜知心朋友,唔好講 ...
其實係架,大家吹下水,無咩野...各取所需姐...睇你係咩思想了..

你自己大人大姐,都要分析下先決定的,都唔係18歲啦..

比人呃,只怪你自己STUPID,盲左...就好似你選擇前夫前妻一樣...

伯爵府

唔好放太多感情下去,既來之則安之...

大宅

Macusmama 發表於 19-8-28 14:27
講真,當你努力不停揾,係無既,就算有,都玩下你咋...所以隨緣,不強求了...一隨緣,就有了...

無錯,越心急搵到嘅未必好,隨緣慢慢搵個啱嘅

大宅

Macusmama 發表於 19-9-5 15:46
其實係架,大家吹下水,無咩野...各取所需姐...睇你係咩思想了..

你自己大人大姐,都要分析下先決定的,都唔係 ...

正確,我gf係隨緣咁喺bk識,當時喺bk分享自己揍小朋友經驗,突然收到pm問我更多關於小朋友問題(大家都係離婚),傾下傾下個幾月,然後偶然機會出嚟食飯同傾小朋友問題,如事者又過咗兩個月就開始咗,當初無再諗拍拖,但緣份嚟咗真係避唔到,祝大家好運!

伯爵府

kl1 發表於 19-9-6 03:32
正確,我gf係隨緣咁喺bk識,當時喺bk分享自己揍小朋友經驗,突然收到pm問我更多關於小朋友問題(大家都係 ...
講得好...我識有D GROUP...有D男人係偽單親的呃好多單親,D單親係因為心急要揾男友,所以咪中招...男偽單親,佢同時間識左妁 個單媽..之後同一個發展到洗死人唔洗本個隻...如果佢係甘對我,我即飛左佢啦...仲等個男偽單親佢呃第二個女人先飛自己...要識睇水囉...100% 放感情,好STUPID囉...
要學識放同收...至高境界...

大宅

Macusmama 發表於 19-9-6 08:46
講得好...我識有D GROUP...有D男人係偽單親的呃好多單親,D單親係因為心急要揾男友,所以咪中招...男偽 ...

識放識收我已經輸咗,我同第二任開始時佢好似接受到我個女,結婚後態度大變,佢根本接受唔到我個女,又抵毀我學歷,我自己又掙扎,結果嘥咗幾年浪費時間同金錢,好彩無影響我個女心智發展。好彩而家呢個可以同我個女傾好多嘢。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊