時政擂台

跳至

首頁

尾頁

版主

2020勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

究竟政府欠了他們什麼?那去政府搗亂啦?
究竟市民又欠了他們什麼,要血洗?真心覺得有病就去睇醫生啦,或者可唔可以聚籌一筆錢送哂佢地去台灣或者其他支持佢地既國家,放過我地呢啲小市民啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

珊瑚宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恐怖份子

珍珠宮

2020勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

精神病發作係咁架啦,大家自求多福吧

伯爵府

2020勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

Lovely媽咪 發表於 19-8-23 14:48
究竟市民又欠了他們什麼,要血洗?真心覺得有病就去睇醫生啦,或者 ...

正常人都唔會支持, 我唔明點解 bk 有咁多黃屍

別墅

以為拍片,重拾電影黃金年華

侯爵府

路人小心呀~~~

荃灣黑衣人和白衣人打鬥,路人無辜被打鑊金。

https://www.facebook.com/368513580020590/posts/1302848933253712/?sfnsn=mo

https://www.facebook.com/watch/?v=472668266629424

https://www.facebook.com/groups/hongkongaction/permalink/2824267414267549/

是路人
https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/videos/478644136246276/?v=478644136246276

複式洋房

2020勳章

好驚呀 靠嚇無用 廢柴

伯爵府

2020勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

冇日子既? 係咪今日?

版主

2020勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

anita_yps 發表於 19-8-23 15:03
冇日子既? 係咪今日?

8.25

子爵府

咩叫浴暴入荃?

浪翠園都算荃灣架? 係咪會行埋過去?

我唔明佢地點行荃葵青區?

睇親黃屍文宣都係好多????

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2020勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Lovely媽咪 發表於 19-8-23 15:04
8.25

thanks, 叫家屋企老人家果日唔好去楊屋道買餸

大宅

2020勳章

回覆樓主:

寫埋D咁嘅野,拉鬼晒佢地啦

男爵府

2020勳章

究竟市民又欠了他們什麼,要血洗?真心覺得有病就去睇醫生啦,或者 ...

我諗如果真係佢返咁既情況,中央一定會出武警

大宅

2020勳章

回覆樓主:

血洗係唔係佢地班暴徒自己放血落海

joycechiang    發表於 19-8-23 16:12

男爵府

回覆樓主

侯爵府

2020勳章

青山走犯,個個都欠左佢地

男爵府

2020勳章

呢個係警察家屬搞咖喎,宣傳海報反而更血腥

首頁

尾頁

跳至