懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

mtlchun 發表於 19-9-4 18:59
首先,今天是唐氏檢查的大日子,慘事並不是檢查結果,而是被那些所謂和你傾吓計的護士質問,本身我是在威院 ...

真係有問題,洗唔洗咁講野啊⋯⋯
都唔明點解成日講野講到好似我地有問題有錯
檢個查都要受委屈,樓主你呻完都唔好放係心入面,實在有太多有違專業嘅醫護人員

複式洋房

首先,今天是唐氏檢查的大日子,慘事並不是檢查結果,而是被那些所謂和你傾吓計的護士質問,本身我是在威院 ...

我都係威院有類型咁既經歷
即場狂喊加發顛唔想去公院生
去兩次喊足兩次
本身陪同產檢老公去食早餐都嚇到急急腳跑返黎

複式洋房

公立好多醫護都好無禮貌,有收人工架!唔係做義工洗唔洗西口西面西態度!
所以我係私家生!

大宅

咁衰。。
樓主要硬淨啲,好多時呢啲人都欺善怕惡

大宅

之前我第一次去威院做普通產前諮詢,都係遇到呢個姑娘,因為有啲報告要未拎齊黎,佢都用好差態度質問我。
所以佢態度差唔係第一日,唔好唔開心!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Vivi1990 發表於 19-9-4 19:21
公立好多醫護都好無禮貌,有收人工架!唔係做義工洗唔洗西口西面西態度!
所以我係私家生!
...

咁我好好彩!兩胎遇見既姑娘都好好

伯爵府

唔好唔開心。佢可能更年。

複式洋房

回覆樓主:

好在今日篩查結果一切正常,放下心頭大石

複式洋房

我都同樣試過受氣,不過吾係呢個三八,真係好冇禮貌

複式洋房

講說話好冇修養,好尖酸刻薄,樓主唔好放響心

男爵府

嘩,咁講野架投訴佢啦!

子爵府

佢咁講野又真係幾衰嘅,我喺威院遇到的護士都好好嘅,無咁態度㗎,JM你今次唔好彩姐。

別墅

回覆樓主:

我有次產檢都係遇到呢個姑娘,原本我都好客氣對佢,點知佢d 態度極差

之後我即刻忍唔住黑面加勁串佢,佢既態度即刻變到好好

呢d 人係欺善怕惡,唔好放係心

洋房

我認得佢呀,上次驗唐氏都係佢問我初步問題,我都好好禮貌對佢,佢問到好似審犯咁,我見佢對其他護士同事態度都係咁差,相反另一個幫我照超聲波嘅護士就非常好人。

複式洋房

yu2073 發表於 19-9-4 21:41
我認得佢呀,上次驗唐氏都係佢問我初步問題,我都好好禮貌對佢,佢問到好似審犯咁,我見佢對其他護士同事 ...

佢仲好惡咁問:「有冇食藥呀?」我問:「食咩藥?」,之後佢大聲話fung頭丸嗰D呀,我心諗你都on x,我又冇染金毛,成個良家婦女,你問我呢D

複式洋房

mtlchun 發表於 19-9-4 22:16
佢仲好惡咁問:「有冇食藥呀?」我問:「食咩藥?」,之後佢大聲話fung頭丸嗰D呀,我心諗你都on x,我又冇染 ...

哇好無醫護道德喎 比我我實投訴再唔返去果度!

複式洋房

回覆 mtlchun 的帖子

威院唔禮貌嘅護士比例真係高啲,當年去產檢問路,個黑面護士望都冇望過我一眼,話好忙掂行掂過走咗,所以最後怕左去私院生

洋房

感謝相片提供,我會認住佢,好彩我第一次產檢遇到d護士都好好.下次再去係10月,希望順利。

大宅

2019新春慶豚圓

呢啲老女人係咪冇老公所以咁恐怖嘅,唔好唔開心啦睇咗BB點啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊