時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實大家都係獨立個體,思想獨立
有政見唔同都好正常姐
D黃屍係都要人地同佢一樣,唔一樣出聲就要remove人
媽媽谷就係要黎share大家經驗,問下問題點處理都好正常姐
搞到好似政治group咁,一句唔岩就remove
成日話無左言論自由,我覺得黃屍先唔比我地香港正常人言論自由呀,一言不合就圍,一言不合就打,搞到做咩講咩都要好小心
真心綁架左香港人囉

別墅

別墅

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

複式洋房

辣椒油好辣 發表於 19-9-5 00:19
有政見唔同都好正常姐

我個媽媽谷好啲,有深黃人send 嘢從來都無人回應無人理,佢都好無癮

大宅

佢地係無賴仲有嚴重妄想症,最叻扮代表,周圍欺壓人,有d只係懶得同佢地計較先唔出聲,慢慢佢地就誤以為所有人都支持佢,所以一有人出聲講相反意見,佢地會好激動。

男爵府

2019新春慶豚圓

因為壓力大有精神病。都差唔多係香港人通病啦

大宅

認同,黃屍同曱甴暴徒嚴重破壞言論自由。

男爵府

有政見唔同都好正常姐

黃屍特質就係咁賤!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

最憎佢哋黑心惡毒咒人全家大小,連小朋友都唔放過, 心腸毒到全無人性!!

但俾人鬧2句就白燕上身, 扮慘 扮可憐話人哋好鬧佢哋!

櫻桃小苑子    發表於 19-9-5 16:40

大宅

有政見唔同都好正常姐

因為佢地呢類人係偏激,自我中心強的人仕。

希望分享以下圖片心聲,俾班黃絲睇下,希望呼喚到佢地的良知

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

櫻桃小苑子    發表於 19-9-5 16:42
Cankk    發表於 19-9-5 13:41
fatmth    發表於 19-9-5 11:07

大宅

有政見唔同都好正常姐

一唔岩就叫人 FB unfriend 佢,我想講不如你主動unfriend 我咪得囉

男爵府

a88ie 發表於 19-9-5 01:33
我個媽媽谷好啲,有深黃人send 嘢從來都無人回應無人理,佢都好無癮
...

我媽媽group 都有,黃到發黑。仲要第一時間sd d假料,最近一句聲都無出過,我懷疑佢參加前線活動比人拉左

複式洋房

mcs74 發表於 19-9-5 10:56
我媽媽group 都有,黃到發黑。仲要第一時間sd d假料,最近一句聲都無出過,我懷疑佢參加前線活動比人拉左: ...

禁止發言

2019新春慶豚圓

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我識有個深黃到黑咗嘅老師,我只係講D人大肆破壞我真係好憤怒啫,佢嘅神經已經被觸及,一輪嘴向我發炮,好似我踩親佢條尾咁

珊瑚宮

回覆樓主:

d人上晒腦,無佢地咁好氣

伯爵府

回覆樓主:

我只想叫佢地去死

大宅

2019勳章

回覆樓主:

佢地好需要人認同,因為心底裡佢地知道理虧。佢地需要一個群體去合理化自己。

男爵府

回覆樓主:

因為佢地思覺失調,深信自己係公義,以為自己好英雄,不斷自我催眠

首頁

尾頁

跳至