想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我現正排卵期,隔日同老公做,點知佢有2晚都話射唔到精,請問應點做好?睇中醫?定西醫?定再試多一個月?我心好亂,之前婚前檢查話佢啲精子正常

別墅

ashley2017 發表於 19-9-5 09:58
我現正排卵期,隔日同老公做,點知佢有2晚都話射唔到精,請問應點做好?睇中醫?定西醫?定再試多一個月?我心 ...

會唔會你地太過緊張,你老公有心理壓力。嘗試與你老公傾下,停一停先。如果之後都無改善,就搵專業人士介入。我都聽過男人唔得,但放寬心情,同藥物治療,都會可以醫治。

別墅

回覆 RainniePoon_FB 的帖子

佢話佢可能工作壓力大,佢又飲酒,我已經叫佢呢段時間飲少啲啦,始終對身體唔好,唉...佢工作方面我真係無能為力呀,之前我地晚上做都無咩野,好正常

子爵府

回覆樓主:

太攰同埋佢唔夠興奮
食d supplement 如愛維樂

別墅

回覆 bbshop_bb 的帖子

我有買蠔皇比佢食,諗住今日買埋瑪卡,睇下幫唔幫到佢希望唔會去到要睇醫生啦

男爵府

ashley2017 發表於 19-9-5 12:34
回覆 bbshop_bb 的帖子

我有買蠔皇比佢食,諗住今日買埋瑪卡,睇下幫唔幫到佢希望唔會去到要睇醫生啦

我諗係心理壓力影響,你都話平時做都冇問題。你再刻意買呢啲嘢俾佢食,我覺得壓力仲大啊!
唔好為咗交功課而做,我覺得反而可以試下,唔好俾佢知你排卵,好似平時正常咁做,會比食乜食乜效果更好!

複式洋房

我現正排卵期,隔日同老公做,點知佢有2晚都話射唔到精,請問應點做好?睇中醫?定西醫?定再試多一個月?我心 ...

我老公都係咁,心理壓力太大。

別墅

回覆 ashley2017 的帖子

我做左排卵療程,,捕排卵要連攪幾日,,唔好話男既射唔出,,我地都冇咩欲望啦...
我唔知話我比較開明定奇特,,我第2日同第3日就同老公試下一齊睇愛情動作片,,嗯.. 都算愉快成事...

人地話要enjoy件事先會容易有BB,,但當大家有目標有目的其實就算enjoy都唔可能好放鬆,,可以參考吓呢個目標為本既方法

複式洋房

休息多啲,得閒做下運動就改善到,我老公之前都係咁

洋房

是心理因素啊,同埋飲酒真係好影響的,試下吾好只係排卵期行埋,對男士黎講無咁大壓力,我之前試過叫先生睇a片,增加性慾,你可試試

首頁

尾頁

跳至