自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

琴晚去上環換,第一間電車路,近麥記分店冇原裝袋,我話見過網上有,黑衫高級女人竟然串我:你放上網賣?又話人哋自己【笠】上去。我講緊原裝袋,點笠?
我儲得咁辛苦,好似乞兒咁問朋友/同事,自己又買咗十幾包米同大量雪藏食物,質到雪櫃爆晒,D米高過我條腰,梗係唔想公仔被人摸過晒! 我串佢:點知你係咪陳列品?

走去第二間,西營盤分店又冇袋,職員話第一批有袋,呢批冇,谷鬼氣,我焗換啦!

以前我換過Angry Bird,柏靈頓公仔係有袋。
請問你哋今期換迪士尼公仔,有原裝袋嗎?

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我換咗三隻都係冇袋㗎

男爵府

2019新春慶豚圓 陪月勳章

冇辦法啦, 洗一洗先囉唯有..... 雖然洗過o的毛可能會冇咁靚

大宅

2019新春慶豚圓

唔緊要啦如果自用嘅話一定係冼個先㗎啦都

大宅

minako9255 發表於 19-9-10 11:35
我換咗三隻都係冇袋㗎
請問邊間換?幾時換?

大宅

hoiching0516 發表於 19-9-10 11:41
冇辦法啦, 洗一洗先囉唯有..... 雖然洗過o的毛可能會冇咁靚

見過fb有人放現貨,有原裝袋,有啲唔順氣。

琴晚唔記得串黑衫高級:點解你啲胡迪保溫瓶又有盒?

大宅

moksamuel 發表於 19-9-10 11:58
唔緊要啦如果自用嘅話一定係冼個先㗎啦都
十萬%自用,儲到嘔心瀝血,我同仔好鍾意,一人一隻

大宅

2019新春慶豚圓

我前日換左隻都係冇袋,見佢開封一個大箱,入面隻隻都冇入袋的,我自己會放入洗衣機洗一次先比呀仔玩!

大宅

2019新春慶豚圓

WGG 發表於 19-9-10 12:19
我前日換左隻都係冇袋,見佢開封一個大箱,入面隻隻都冇入袋的,我自己會放入洗衣機洗一次先比呀仔玩! ...

我就會鬧爆佢香港地人善被人欺?我昨日也在將軍澳富康花園惠康換取單眼仔也是冇袋,我換第三次每次都叫姐姐洗過先比乖孫拎上牀,第一最心愛車皇、第二小丑魚、這間惠康啲收銀姐姐幾好服務態度,間間吾同如果佢撞到我就鬧七佢吾洗客氣?

tong831    發表於 19-9-10 20:08

男爵府

回覆樓主:

换左4隻都冇袋

大宅

2019勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

換三個都無袋,個姨姨話係成箱來無袋

男爵府

我應該係第一批換但係都係冇袋有冇相睇下咩叫原裝有袋

大宅

我第一批換都無袋

大宅

我早兩日換都係冇袋。

大宅

肥豹 發表於 19-9-10 15:57
我應該係第一批換但係都係冇袋有冇相睇下咩叫原裝有袋
即係好似幾年前換angry bird咁,個袋印咗產品名稱,巴曲,製造國家,用機器封口果種原裝出嘅透明袋

大宅

stella^^ 發表於 19-9-10 12:36
我就會鬧爆佢香港地人善被人欺?我昨日也在將軍澳富康花園惠康換取單眼仔也是冇袋,我換第三次每次都叫姐 ...
想問你隻係咪橙色小丑魚?

魚尾黑色幼線,有冇斷開?

我隻有,手工好【渣】

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我換McQueen 都冇袋架

男爵府

2019新春慶豚圓

tong831 發表於 19-9-10 11:34
琴晚去上環換,第一間電車路,近麥記分店冇原裝袋,我話見過網上有,黑衫高級女人竟然串我:你放上網賣?又 ...
我換全部無袋

男爵府

回覆樓主:

我換左5隻 冇袋

子爵府

2019新春慶豚圓

tong831 發表於 19-9-10 11:34
琴晚去上環換,第一間電車路,近麥記分店冇原裝袋,我話見過網上有,黑衫高級女人竟然串我:你放上網賣?又 ...

換左,冇袋喎!反正有冇袋都會洗左先玩

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊